Liebherr Confort CUEF 3331

Hei, tu! Tu cel care esti interesat de tehnologie, cel tanar si inovator, cel care stie cat de important este sa in casa ta aparate electrocasnice noi, menite sa iti aduca confort. Pentru tine avem o veste buna. Si iti recomandam o combine frigorifica ce te va ajuta sa intri in tendintele moderne ale unei tehnologii de generatie actuala: este vorba despre Liebherr Confort CUEF 3331, genul de combina care isi surprinde placut utilizatorii prin ceea ce are de oferit. (vezi disponibilitatea)

Liebherr Confort CUEF 3331

Despre Liebherr Confort CUEF 3331

Si pentru ca stim ca poti sa fii putin sceptic in ceea ce priveste afirmatiile noastre curajoase, te invitam sa citesti cele ce urmeaza. Am realizat pentru tine o prezentare mai detaliata a acestui model si iata ce am reusit sa remarcam.

Liebherr Confort CUEF 3331
Combina frigorifica Liebherr Confort CUEF 3331, 296 l, Clasa A++, SmartFrost, Iluminare LED, VarioSpace, H 181.2 cm, Inox

Liebherr Confort CUEF 3331 este genul de combina frigorifica ce aduce un design placut, insa in acelasi timp simplu. Liniile sale raman drepte, la fel cum sunt si unghiurile. Culoarea este o nuanta argintie placuta, in timp ce iluminatul sau interior este pe baza de LED. Acest lucru aduce economisiri si te ajuta sa te bucuri de un produs care sa-ti lase bani de buzunar pentru toate planurile tale.

Despre Liebherr Confort CUEF 3331

Combina frigorifica Liebherr Confort CUEF 3331 – accentul este pus pe confort

Citeste si despre Bosch KSV33VW3P

De data aceasta am ales sa-ti prezentam o combina care reuseste sa imbine perfect atat designul cochet, cat si atributele de top. Iar accentul este pus pe confort si relaxare. Combina vine cu un sistem modern de tipul SmartFrost care nu face altceva decat sa raceasca inteligent alimentele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Astfel, rezulta un produs care nu ingheata carnea, pestele, legumele sau fructele asezate in congelator, ci doar cauta sa le raceasca bine, mentinandu-le prospetimea, proprietatile care le fac tocmai bune de consumat si aspectul sanatos. In cazul copiilor, fructele si legumele care arata bine sunt unele mult mai atractive pentru a fi consumate.

Atributul VarioSpace reprezinta un atu laudat de catre multe persoane care au intrat in posesia modelului Liebherr Confort CUEF 3331. Astfel, rafturile acestui model sunt detasabile si permit asezarea lor pe diverse trepte, astfel incat sa aiba loc in frigider si alimentele ceva mai voluminoase.

Citeste si despre Heinner HSBS-H514NFXWD+

Si apropo de inovatie. Sertarele acestei combine sunt transparente, pentru a-ti putea permite tie sa vezi ce se afla in interiorul lor. Si asta nu este tot. Sertarele transparente permit si o curatare mai usora. Ba mai mult, exista si modele de sertare mai adanci, ideale pentru a aseza lactatele sau caserolele cu mancare. Exista si un spatiu special creat pentru sticle, fiind dedicat celor carora le place ca acestea sa fie pastrate in cele mai bune conditii. Iar daca printre ei te numeri si tu, cu siguranta vei aprecia aceasta dotare.

Volumul net total al produsului prezentat este de 296 L, ceea ce situeaza combina in clasa celor mai mari. Nivelul de zgomot este reprezentat de 39 db. Acesta nu este un volum foarte mare, dar nici unul pe care il putem numi total modest.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul stabilit pentru combina Liebherr Confort CUEF 3331 este unul bun, avand in vedere faptul ca modelul este unul care pune accentul pe conftul tau, in calitate de utilizator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply