Heinner HSBS-H514NFXWD+

Un side by side indicat pentru o familie numeroasa care include multe trasaturi bune este Side by side Heinner HSBS-H514NFXWD+ . Cititi mai jos mai multe informatii despre acesta pentru ava convinge. (oferta de AZI aici)

Heinner HSBS-H514NFXWD+

Despre Heinner HSBS-H514NFXWD+

Importante sunt si caracteristicile referitoare la dimensiunile pe care le are acesta. Astfel, precizam faptul ca are o inaltime de 177 cm. De asemenea, adancimea sa este si ea importanta fiind de 66 cm. In plus, mai are si o latime de 91.5 cm.

Heinner HSBS-H514NFXWD+

Side by side Heinner HSBS-H514NFXWD+, 514 l, Clasa A+, No Frost, Display, Dozator de apa, H 178 cm, Argintiu

Setarile acestui exemplar sunt usor de facut intrucat prezinta un display de tip Touchscreen. Are 2 usi, precum si un dozator de apa. Frigiderul si congelatorul sau se beaza pe tehnologia moderna de racire a alimentelor, aceasta fiind de tip No Frost.

Despre Heinner HSBS-H514NFXWD+

Side by side Heinner HSBS-H514NFXWD+ – despre trasaturile din punct de vedere energetic

Citeste si despre Hansa FD 221.4

Din punct de vedere energetic, acesta reprezinta un avantaj daca luam in calcul clasa de eficienta energetic de tip A+. Aceasta va oferi un consum optim de energie. Mai mult, volumul sau net total ajunge la 514 l, cu alte cuvinte, putem spune ca este un exemplar incapator pentru intrega familie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Side by side Heinner HSBS-H514NFXWD+ are in dotarea sa functii moderne, precum: blocarea accesului pentru copii, functia ECO, Super Freezing, Functie SMART, Super Cooling , capacitate rezervor apa: 2.5 L. Functia de semnalare audio nu va lasa ca usa acestui sa astea prea mult deschisa, ceea ce este un avantaj. Alte specificatii tehnice ale acestui exemplar mai fac referire si la tensiunea la alimentare a acestuia care este de 220 – 240 V prezentand si un compresor.

Despre frigiderul pe care il include acest exemplar trebuie spus ca are un volum de 342 l. Acesta este unul destul de bbun, ceea ce ii ofera o capacitate destul de mare pentru a pastra alimentele. In plus, rafturile de usa acestuia sunt tot in numar de 4, acestea fiind disponibile pentru a aseza alimentele. Este important de spus si faptul ca acest exemplar este dotat cu un sistem de dezghetare automat. Mai mult, rafturile de care dispune acesta sunt realizate din sticla, ceea ce reprezinta un avantaj.

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

Despre congelatorul pe care il are acest exemplar trebuie precizat faptul ca are un volum de 172 l, acesta fiind unul important intrucat veti putea sa asezati o cantitate mare de alimente. Side by side Heinner HSBS-H514NFXWD+ prezinta un sistem de racire de tip Full No Frost despre care trebuie stiut faptul ca este cel care va lasa aerul sa circul in interior, astfel incat sa nu se mai formeze gheata. Astfel, gheata nu se va mai forma si nu va mai necesara nici dezghetarea acestuia.

Acest exemplar are un display care ii ofera o utilizare mai usoara, controlul fiind de tip touch. In plus, temperatura din interior se va putea seta in functie de necesitati. De asemenea, daca aveti nevoie de apa rece pentru zilele calduroase de vara, acest exemplar vine dotat cu un rezervor a carui capcitate este de 25. L, acesta fiind destul de buna.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Side by side Heinner HSBS-H514NFXWD+ este un model care ofera spatiu pentru intrega familie, acesta fiind unul potrivit pentru a va bucura de alimente pastrate un timp indelungat. Pretul pe care il are acesta este destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply