LG GSL471ICEZ

Latimea este o dimensiune importanta a acestuia, care este de 91.2 cm. Mai include si o adancime de 73.8, aceasta fiind una destul de buna. Inaltimea sa este de 179 cm, aceasta fiind una destul de buna. Mai mult, are si o greutate de 132 Kg.(oferta de AZI aici)

LG GSL471ICEZ

Despre LG GSL471ICEZ

In ceea ce priveste design-ul trebuie spus ca prezinta 2 usi, care se deschid usor. De asemenea, este de culoare argintie, aceasta fiind importanta pentru a va bucura de un aspect cat mai placut al exteriorului acestuia.

LG GSL471ICEZ

Side by side LG GSL471ICEZ, 601 l, NoFrost, Dozator de apa, Clasa A++, H 180 cm, Argintiu

O caracteristica importanta a acestui exemplar este faptul ca se controleaza usor. Mai exact, are un disply de tip touchscreen. De asemenea, este o varianta cu dotari bune. Aici este vorba despre dozatorul de apa, care sa pastreze apa rece pe timpul verii. Fiind unul dintre modelele moderne, trebuie spus ca are un sistem de racire tip No Frost

Despre LG GSL471ICEZ

Cum se prezinta Side by side LG GSL471ICEZ din punct de vedere tehnic ?

Citeste si despre Liebherr Confort DNml 48X13

Acesta este bazat pe circulatie buna a aerului care ar grija ca acesta sa nu inghete alimentele. Acest sistem incorporeaza congelatorul, precum si frigiderul. Side by side LG GSL471ICEZ are un consum optim, datorita caruia nu veti consuma mult curent electric. Asta pentru ca se incadreaza clasei de eficienta energetica A++. Este important de spus faptul ca acesta emite si un nivel de zgomot de 39 Db. Volumul net al frigiderului acestui exemplar este unul care are are o capacitate de 601 l, ceea ce este un mare plus pentru o familie numeroasa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Side by side LG GSL471ICEZ beneficiaza de functiile: functia de congelare, precum si Express Racire Expres. Acestui dispozitiv ii revine si o functie importanta, aceasta fiind pentru usa deschisa. Daca aceasta va sta prea mult timp deschisa, aceasta functie va semnala imediat si alimentele nu vor avea de suferit.

Side by side LG GSL471ICEZ prezinta si functiile: Smart Diagnosis Wifi. In plus, are si suporturi utile pentru oua, dar si pentru sticle. Printre functiile pe care le regasim la acesta se numara si compresorul sau. In plus, sistemul de racire al acestuia este unul de tip No Frost, acest sistem fiind important pentru ca alimentele nu va ingheta.

Citeste si despre Beko RCNE720E30DP

Consumul anual de energie pe care il prezinta acesta este de 376 kWh. In ceea ce priveste clasa climatica pe care o are acesta, trebuie spus ca este de tip T. Despre agentul de racire de care dispune acesta, trebuie spus ca este de R600a.

Tensiunea la alimentare a acestuia este de 220 V – 240 V. Autonomia fara curent pe care o include acesta este de 10 h. In privinta frigiderului acestuia trebuie spus ca este unul incapator avand un volum de 405 l. In frigider se gasesc 4 rafturi din sticla realizate pentru asezarea alimentelor. Pe usa acestuia se mai regasesc alte 5 rafturi importante. Se dezgheata automat, insa, nu veti intampina probleme din acest punct de vedere. Are o capacitate de inght destul de mare fiind de 12 kg/24h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Side by side LG GSL471ICEZ face parte dintr modelel care prezinta calitate, eficienta si functii importante pentru rezultate bune cand vine vorba despre pastrarea alimentelor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply