Heinner HSBS-H430NFX+

Atunci cand vine vorba de achizitia unui side by side nu trebuie sa mai stati pe ganduri, astfel ca va recomandam noi un model gata sa va bucure, fiind vorba despre Side by side Heinner HSBS-H430NFX+. (oferta de AZI aici)

Heinner HSBS-H430NFX+

Despre Heinner HSBS-H430NFX+

Culoarea pe care o are exemplarul este argintiul, iar latimea sa este de 90 cm. Mai trebuie precizat si faptul ca acest exemplar are o adancime de 59.5 cm, aceasta fiind una destul de redusa. Acest lucru inseamana ca va fi mai usor de integrat in bucataria dumneavoastra. Ca inaltime, acesta masoara 177 cm.

Heinner HSBS-H430NFX+

Side by side Heinner HSBS-H430NFX+, 429 l, Clasa A+, No Frost, Display, Adancime redusa, H 178 cm, Argintiu

Acest exemplar include si functia Smart, despre care trebuie spus faptul ca este cea care va seta in 2 compartimente automat temperatura acestor. Mai exact, acest lucru se va face in functie de temperatura interiora precum si cea de ambianta.

Despre Heinner HSBS-H430NFX+

Side by side Heinner HSBS-H430NFX+ – trasaturi importante de care trebuie tinut cont

Citeste si despre Liebherr Confort DNml 48X13

Usile acestuia sunt in numar de 2. De asemenea, are un display de tip LCD si Touchscreen, acesta fiind important intrucat reda cat mai bine informatiile despre acesta. Este un exemplar nou aparut avand in vedere faptul ca detine tehnologia de tip No Frost. Side by side Heinner HSBS-H430NFX+ are clasa A+ in dotarea sa. Aceasta va inseamna eficienta mai ridicata din punct de vedere al consumului de curent electric. Este un model cu sufiecient spatiu in interior intrucat are un volum de 429 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Functiile pe care le are acest side by side din gama Heinner fac referire la iluminarea tip LED, Eco, super-racire, super-congelare, precum si reglarea electronica a temperaturii. Astfel, vei putea sa setezi cat mai repede sisimplu display-ul control touch, temperatura acestuia fiind usor de setat. Pentru usa deschisa, acesta prezinta un sistem special de semnalare audio datorita cacaruia nu veti mai tine usa deschisa prea mult. Acesta are un compresor.

Economiseste si mai multa energie electrica cu ajutorul functiei Eco. Aceasta isi va adapta modul de functionare necesitatile, insa, intr-un rimt mai redus, astfel incat, sa fie un consum redus de energie electric. Mai are si butonul Lock, care va seta aparatul astfel incat sa nu cei mici sa nu aiba cces la acesta. Mai mult, setarile acestuia vor ramane neschimbate.

Citeste si despre Beko GN1630225

Side by side Heinner HSBS-H430NFX+ are un compresor, iar racirea frigiderului este bazata pe sistemul No Frost. Frigiderul pe care il are in dotare este echipat cu un volum de 291 l. Dispune de 4 rafturi necesare pentru a aseza alimentele. Mai trebuie spus si faptul ca usa acestuia are 4 rafturi pe usa, care vor fi la indemana pentru a aseza alimentele. Atunci cand veti dezgheta produsul nu veti intampina probleme intrucat se va dezgheta automat.

Compartimentul pentru fructe si legume este important pentru ca aici veti putea aseza legumele si fructele pentru a fi pastrate proaspete. Aceste rafuri de care beneficiaza produsul sunt realizate din sticla. Congelatorul pe care il include acest side by side are un volum de 138 l si 2 compartimente. Mai mult, dezghetarea acestuia se va produce in mod automat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, Side by side Heinner HSBS-H430NFX+ este un produs cu multe beneficii pentru locuinta dumneavoastra. Mai exact, acesta are si dimensiuni ceva mai bune, precum si multe functii utile. Pretul sau este unul care merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply