Miele KFN 29132D ws

Miele reprezinta un cunoscut brand de masini de spalat rufe si masini de spalat vase. Insa, din dorinta de a oferi tehnologie de calitate, acestia au creat si combine frigorifice. Iar un model care se remarca in acest sens este chiar Miele KFN 29132D ws, genul de combina care impresioneaza prin dotori. La capitolul aspect, in schimb, combina nu are foarte multe de oferit. Este genul de produs simplu, placut din punct de vedere al aspectului, imbracat intr-o carca alba. Inaltimea sa este de 201 cm, ceea ce nu este mult, dar nici putin. (vezi disponibilitatea)

Miele KFN 29132D ws

Despre Miele KFN 29132D ws

Volumul acestui model din gama Miele este de 338 L, fiind un produs care ofera suficient spatiu de depozitare, pentru o gama generoasa de alimente. Iar in felul acesta sunt evitate conflictele intre membrii familiei. Nu mai apar acele certuri referitoare la cine beneficiaza de mai mult spatiu, pentru ca aceasta combina are loc pentru toti.

Miele KFN 29132D ws
Combina frigorifica Miele KFN 29132D ws, 338 l, Clasa A++, H 201 cm, Alb

Combina frigorifica Miele KFN 29132D ws – exacr ce ai nevoie pentru o racire perfect

Despre Miele KFN 29132D ws

Deserturi, fructe, legume, mancaruri pline de savoare, lactate apetisante, carne sau peste – toate aceste alimente au nevoie de un spatiu de depozitare si conservare. Si cu cat este mai bine optimizat acest spatiu, cu atat va fi mai usor sa va bucurati de alimente pline de gust si savoare. Iar Miele este exact ce aveti nevoie cand vine vorba de acest lucru. Compartimentele sale au fost special proiectate pentru ca voi sa va bucurati de temperatura si umiditate, exact asa cum trebuie.

Citeste si despre Miele KFN 15943

Ba mai mult, Miele pune punct procesului de decongelare. Combina frigorifica raceste alimentele, dar nu le si ingheata. Acest lucru permite utilizatorului sa se bucure de preparate pline de savoare care sa-l ajute sa economiseasca timpul petrecut in bucutarie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Miele KFN 29132D ws inseamna si posibilitatea de a creste sectiunea de congelare, dupa bunul plac. Totul se datoreaza unei constructii care permite o usoara adaptare, fiind de tipul VarioRoom. Iar toamna este o perioada in care oamenii necesita mai mult loc pentru depozitarea proviziilor.

Dincolo de asta, sertarele pot fi scoase foarte usor, materialul din care sunt acestea confectionate fiind sticla. Si nu orice fel de sticla, ci sticla securizata. Reglarea intensitatii in ceea ce priveste umiditatea aerului reprezinta un mare plus pentru cei care vor ca vinul sa se pastreze in cele mai bune conditii.

Citeste si despre Bosch KAD90VI20

Functia de Racire Dinamica este si ea prezenta in cazul acestei combine Miele KFN 29132D ws. Ea include un ventilator care determina circulatia uniforma a aerului, astfel incat temperatura sa ajuga la parametrii optomi de pastrare.

Si pentru ca tehnologia moderna pune accent pe confort, rafturile combinei frigorifice Miele KFN 29132D ws sunt lavabile in masina de spalat vase. Acestea sunt confectionate din materiale de buna calitate, rezistente la zgarieturi sau temperaturi foarte scazute.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sistemul de racire atat de inteligent este cel care nu permite amestecarea mirosurilor. Astfel, alimentele nu ajung sa-si influenteze aromele si sa fie deranjante pentru utilizator. Din punct de vedere al iluminarii produsului Miele KFN 29132D ws, producatorii au decis sa aleaga becurile pe baza de led, care sunt mai bune decat cele conventionale.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply