Hansa BK316.3

In acest material discutam despre combine frigorifice. Si nu orice fel de modele, ci modele inteligente care reusesc sa satisfaca in mare parte preferintele utilizatorilor. Astfel, printre ele va prezentam modelul incorporabil Hansa BK316.3.(vezi disponibilitatea)

Hansa BK316.3

Despre Hansa BK316.3

Aceasta combina se poate lauda cu un volum bun, de 260 l, incadrandu-se in media combinelor obisnuite. Din punct de vedere al inaltimii, aceasta are o dimensiune potrivita de 177 cm. Desi, si din acest punct de vedere putem spune ca remarcam o inaltime medie.

Hansa BK316.3
Combina frigorifica incorporabila Hansa BK316.3 , 260 l, Clasa A+, H 177 cm, Alb

Insa, ceea ce ajuta produsul sa se remarce este faptul ca el apartine unui brand cu traditiie si reputatie buna. Hansa este adesea un leader in industrie, datorita caracteristicilor bune pe care le aplica produselor sale. Si astfel a rezultat si modelul despre care va vorbim: Hansa BK316.3.

Despre Hansa BK316.3

Combina frigorifica incorporabila Hansa BK316.3 – inovatie de la Hansa

Citeste si despre Candy CCDS 5142W

Analizand combina frigorifica marca Hansa, din punct de vedere al designului, am ajuns la urmatoarele concluzii. Aceasta are o nuanta versatila, usor de asortat. Dincolo de asta, designul sau mizeaza in principal pe ideea de simplitate si bun gust, fiind genul de produs atractiv.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Din punct de vedere al stilului, trebuie avut in vedere faptul ca este vorba despre un model incorporabil, adica genul de produs care se integreaza direct in mobilierul incaperii in care este asezat.

In cazul acestei combine vorbim despre clasa de eficienta energetica A+. Aceasta inseamna un consum destul de redus de electricitate, fapt care determina o distribuire mai eficienta a banilor pentru facturi. Si trebuie luat in considerare ca atunci cand vine vorba de curent, este foarte important ca frigideruls a stea bine la acest capitol, deoarece el este tinut 24 din 24 de ore in priza. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca asta se intampla 365/365.

Citeste si despre Samsung RS68N8650SL/EF

Printre sertarele speciale pe care le intalnim in cazul modelului Hansa BK316.3 se numara unul special pentru cele mai delicate dintre alimente: fructele si legumele. Fiind situate intr-un loc special, acestea nu isi pierd proprietatile reprezentate de gust, aroma si aspect. Este vorba si despre faptul ca aceasta combina controleaza optim condensul. De multe ori umiditatea si trecerile de la rece la cald sunt cele care duc la alterarea alimentelor ceva mai sensibile precum acestea. Este un lucru valabil si in cazul verdeturilor. Insa, cei de la Hansa au gasit o modalitate prin care au controlat acest fenomen.

Un alt aspect important legat de aceasta combina este faptul ca vine cu o iluminare pe baza de led-uri. Acestea sunr eficiente si nu incalzesc comparimentele in care se afla mancarea. Nivelul de zgomot este si el in parametrii, astfel incat sa nu deranjeze utilizatorul atunci cand intentioneaza sa petreaca timp in bucatarie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In orice caz, atunci cand vine vorba de setare si compartimente Hansa BK316.3 este genul de produs care investeste in spatii de stocare. In interior exista si un spatiu special pentru oua, unele dintre cele mai sensibile alimente, dar si pentru sticle. Pretul acestui model nu este exagerat, ci este unul bun, in raport cu dotarile pe care le are combina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply