Electrolux ENN3101AOW

Spatiul pe care il ofera, sistemul de racire bun, atributele moderne si faptul ca nu usuca alimentele sunt cateva dintre argumentele care ar putea convinge un cumparator despre faptul ca Electrolux are combine inteligente de oferit. Iar o dovada si mai clara a acestui aspect este faptul ca Electrolux vine cu modelul Electrolux ENN3101AOW, genbul de combina care capteaza usor toate privirile, cu toate ca designul sau nu este unul foarte special.(vezi disponibilitatea)

Electrolux ENN3101AOW

Despre Electrolux ENN3101AOW

Mai precis, il putem numi genul de design clasic, intr-o nuanta versatila si usor de asortat. Forma este cea paralelipipedica, ceea ce include linii si unghiuri cat mai drepte. La toate acestea se adauga un pret rezonabil, fapt care poate convinge utilizatorii ca alegerea lor este una de succes.

Electrolux ENN3101AOW
Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN3101AOW, 303 L, H 185, Clasa A+

Dar sa aflam mai multe aspecte din povestea Electrolux ENN3101AOW. Si iata cum stau lucrurile de fapt.

Despre Electrolux ENN3101AOW

Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN3101AOW – un model pe care de abia astepti sa-l aduci in bucatarie

Citeste si despre Samsung RB37J500MSA/EF

Volumul pe care combina il ofera pentru stocarea alimentelor este de 303 L, ceea ce trece cumva peste medie. Ca sa va faceti o idee mai clara, media unei astfel de combine este undeva pe la 250 de l. Electrolux nu se opreste aici. Combina vine cu rafturi rezistenete si comparimente ideale pentru a stoca mai multe tipuri de alimente: de la fructe si carne, pana la legume, mancaruri, mezeluri sau lactate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un atribut principal al acestei combine este cel de tipul SpacePlus, fiind genul de combina care ofera o capacitate interna generoasa. Aceasta stocheaza toate alimentele, oferindu-le protectie impotriva microbilor si ajutandu-le sa se mentina departe de fenomenul de amestecare al mirosurilor.

Sertarul special creat pentru fructe si legume este unul care se dovedeste deosebit de simplu de organizat, oferind in acelasi timp un mediu propice pentru pastrarea unor alimente atat de usor perisabile. Durata de conservare a lor este considerabil imbunatatita, rezultand, astfel un model inteligent de produs.

Citeste si despre Concept LKV4360

Ba mai mult, in cazul Electrolux ENN3101AOW nu vorbim despre restrictii. Rafturile prezinta trepte care ajuta utilizatorul sa decida nivelul pe care urmeaza sa le aseze. Astfel, acestea pot fi pozitionate mai sus sau mai jos. Din punct de vedere al clasei de eficienta energetica, modelul prezentat face parte din clasa A+, neavanad un consum foarte mare.

Un dezavantaj al produsului, in schimb, este faptul ca el vine cu dezghetare manuala. Acest lucru va da putin de furca utilizatorilor, deoarece acestia trebuie sa aiba grija ca produsul sa fie periodic dezghetat pentru a putea functiona in parametri. Insa chiar si asa, acesta nu trebuie la fel de repede precum frigiderele conventionale.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In acest caz, o combina buna este cea care are in dotare un sistem de tipul No Frost. Insa, din pacate, acesta nu se numara printre dotarile Electrolux ENN3101AOW. Totodata, un sistem No Frost ar fi ajuta si la preventia mirosurilor neplacute, alimentele neajungand sa se influenteze intre ele atunci cand vine vorba de arome. Insa, in cazul acestui produs trebuie sa folosite ambalaje care sa-l inchida ermetic, astfel incat aromele sa nu se imprastie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply