Samsung RL4363FBASL/EF

Samsung promite eficienta in bucatarie, prin electrocasnicele pe care le-a creat in ultima perioada. Iar acest lucru se reflecta in absolut orice: consum, eficienta, garantie si performanta. Iar un exemplu clar al acestui fapt este combina Samsung RL4363FBASL/EF, subiectul principal al acestei recenzii pe care am pregatit-o pentru voi. (cea mai buna oferta AICI)

Samsung RL4363FBASL/EF

Despre Samsung RL4363FBASL/EF

Mai precis, Samsung RL4363FBASL/EF este genul de combina care surprinde prin volum. Aceasta ofera nu mai putin de 432 l, fiind genul de produs Full NoFrost.

Samsung RL4363FBASL/EF
Combina frigorifica Samsung RL4363FBASL/EF, 432 l, Full NoFrost, Touch control, Dispenser apa, Clasa A++, H 185 cm, Inox

Modul intuitiv de functionare al sau se traduce prin sistemul de tipul Touch Control, care permite utilizatorului sa stie tot despre combina sa.

Despre Samsung RL4363FBASL/EF

Combina frigorifica Samsung RL4363FBASL/EF � aceeasi tehnologie perfromanta Samsung cu care te-ai obisnuit

Citeste si despre Electrolux EN3853MOX

Incepem prin a va spune ca dintre dotarile produsului prezentat face parte si un dispenser apa/gheata. Acesta reprezinta o sursa buna de apa rece, ideala pentru a va racori atunci cand mercurul urca in termometre. Frigiderele Samsung care fac parte din Clasa A++, asa cum este si modelul Samsung RL4363FBASL/EF ajung sa consume cu pana la 20% mai putin curent decat modelele considerate conventionale. Si totul se datoreaza noilor tehnologii pe care modelul prezentate le are in dotare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dincolo de eficienta energetica, racirea este optima si vine cu o tehnologie inovatoarea de tipul Smart Sensor System. Cum functioneaza mai exact? Este simplu. tehnologia are in dotare nu mai putin de cinci senzori care au rolul de a monitoriza atat temperatura din incaperea in care este asezata combina, cat si umiditatea din interiorul sau, astfel incat raportul pastrat sa fie cel optim.

Garantia oferita in cazul acestei combine este destul de extinsa. Iar scopul este de a conferi liniste celor care aleg acest model. Astfel, combina nu vine cu un compresor conventional, ci cu unul de tipulDigital Inverter, special creat de Samsung care are rodul de a face ajustari tinand cont de umiditate.

Citeste si despre Whirlpool BLF 8121 OX

Ba mai mult, compresorul anunta o durabilitate mai mare si mentine zgomotul la un nivel mai redus. Acest lucru influenteaza intr-o oarecare masura si consumul de energie electrica. Printre dotarile modelului se numara si un raft pliabil triplu care confera flexibilitate pentru depozitarea lucrurilor in maniera inteligenta. Astfel, daca utilizatorul are vreodata de depozitat o oala de dimensiuni mai mari sau un tort, raftul pliabil va permite cu siguranta realizarea acestui lucru.

Avand in vedere faptul ca utilizatorul modern isi doreste flexibilitate, combina Samsung RL4363FBASL/EF ii si ofera. Astfel, chiar daca lista de cumparaturi se schimba periodic, combina are suficient spatiu pe rafturile sale pentru fiecare. Ba mai mult, aceasta permite reglarea lor, astfel incat sa aiba loc chiar si sticlele care au dimensiuni mai mari. Sunt unele rafturi care se dovedesc suficient de adanci chiar si pentru recipientele generoase. Lumina este pe baza de LED. Ledurile se dovedesc elegante si aduc un consum scazut. Display-ul este intuitiv si ofera informatii utile. El este plasat deasupra raftului superior.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Nu putem uita in cazul dispozitivului Samsung RL4363FBASL/EF nici de odorizantul igienic, adica de cel care garanteaza prospetime in interiorul combinei, pe tot parcursul utilizarii sale. Asadar, mirosurile nu se amesteca, iar alimentele sunt ferite de bacterii daunatoare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply