Whirlpool BLF 8121 OX

Toata lumea are unele alimente sau preparate pe care le prefera pentru a le servi insa aceste alimente trebuie sa beneficieze si ele de un mediu de stocare propice. Acest mediu poate sa insemne de multe ori si apelarea la un anumit frigorific iar daca vreti sau trebuie sa cautati un model prietenos pentru voi Whirlpool BLF 8121 OX poate fi acesta.(vezi disponibilitatea)

Whirlpool BLF 8121 OX

Despre Whirlpool BLF 8121 OX

In materie de frigorifice sunt multe posibilitati pe care le aveti dar cu siguranta o combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 OX poate fi vazuta ca un model ce ofera multiple beneficii si asta inca de la partea legata de disponibilitatea utilizarii unui congelator sau frigider.

Whirlpool BLF 8121 OX

Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 OX, 339 l, Clasa A+, 6th Sense, H 188.5 cm, Inox

Cei care vor sustine partea in care aceleasi beneficii le pot primi si din partea unui frigider cu doua usi cu siguranta pot sa isi dea seama si de faptul ca o combina frigorifica este mult mai incapatoare.

Despre Whirlpool BLF 8121 OX

Whirlpool BLF 8121 OX pentru bucataria potrivita

Citeste si despre Heinner HF-250A+

Vederea acestui model va poate prezenta doar o anumita latura a sa si este vorba despre aspectul usor elegant datorita inoxului si manerelor incorporate. In acelasi timp aspectul poate fi considerat si usor modern datorita finisajelor sau a nuantei din zona manerelor insa pentru o analiza exterioara completa a Whirlpool BLF 8121 OX trebuie sa ajungem si la partea de gabarit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dimensiunea Whirlpool BLF 8121 OX este importanta din doua considerente si primul este cel privind gasirea locului potrivit pentru instalarea sa. Acest loc trebuie sa tina cont de faptul ca veti avea o combina frigorifica cu o inaltime de 188.5 cm, cu o latime de 59.5 cm si cu o adancime de 65.5 cm. Aditional la gabarit pentru pozitionare veti avea de vazut si modul de deschidere al usilor dar daca pentru alte modele acesta era fix pentru acest model puteti schimba deschiderea standard spre dreapta datorita usilor reversibile.

Un alt motiv pentru care dimensiunea este importanta tine de faptul ca veti putea sa va faceti o idee cam cat de mult puteti aseza in interior in materie de alimente. Veti putea sa analizati din acest punct de vedere faptul ca veti avea un frigider cu un volum net de 111l iar pentru frigider veti avea un volum net de 224l.

Citeste si despre Beko GN162320X

Fiecare dintre compartimente mai detin si alte caracteristici si este vorba despre cele 3 compartimente ale congelatorului sau capacitatea sa de congelare de 5kg in 24h. In privinta frigiderului veti avea partea de rafturi din sticla ajustabile pe inaltime, cele 3 rafturi de pe usa sau compartimentul pentru fructe si legume insa nu trebuie ignorata nici partea de reglare electronica a temperaturii.

Un model modern se poate caracteriza in acest fel si prin prisma consumul de energie de 308 kWh/ an specific clasei de eficienta energetica A+ sau a unei autonomii de pana la 24h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Rolul oricarui frigorific se poate vedea in momentul in care trebuie asigurata siguranta alimentelor si a mancarii insa prin utilizarea Whirlpool BLF 8121 OX putem sa vorbim si despre siguranta locuintei, a alimentatiei dar si a costurilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply