Samsung BMF BRB260030WW

Avem o veste excelenta pentru sustinatorii brandului Samsung. Iar aceasta se concretizeaza printr-o super combina frigorifica, tocmai buna de asezat intr-o bucatarie moderna, decorata cochet si cu bun gust. Mai precis, vorbim despre produsul Samsung BMF BRB260030WW, genul de dispozitiv frigorific care va atrage toate privirile. Si are si de ce. (cea mai buna oferta AICI)

Samsung BMF BRB260030WW

Despre Samsung BMF BRB260030WW

In primul rand, modelul Samsung BMF BRB260030WW este unul incorporabil. Acest lucru inseamna ca el se poate integra in mobilierul de bucatarie, nefiind foarte inalt sau foarte lat. Cu alte cuvinte, vorbim despre dimensiuni potrivite.

Samsung BMF BRB260030WW
Combina frigorifica incorporabila Samsung BMF BRB260030WW, No Frost, 267 l, H 177.5, Clasa A+, Alb

Culoarea este si ea generoasa, permitand o usoara asortate cu restul mobilierului si elementelor din bucatarie.

Despre Samsung BMF BRB260030WW

Combina frigorifica incorporabila Samsung BMF BRB260030WW – ce dotari promite acest produs performant marca Samsung

Citeste si despre Heinner HSBS-H517NFX+

Clasa de eficienta energetica este A+ . Acesr lucru se traduce printr-un consum redus de energie, chiar daca nu este niciodata deconectata de la priza. Tehnologia din dotare este de tipul No Frost si este pe deplin incorporata. Aceasta are rol in imbunatatirea circulatiei aerului, mentinand in acelasi timp o temperatura optima in fiecare coltisor al frigiderului. Ba mai mult, in interiorul combinei Samsung BMF BRB260030WW nu putem discuta despre acumulari de gheata. Aceasta atinge temperaturi scazute mult mai usor, dar nu ingheata alimentele. In plus, consuma mai putin decat alte modele de combine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Raftul combinei Samsung BMF BRB260030WW din partea congelatorului vine cu o glisare usoara, fiind de tipul Easy Slide. Acesta nu mai reprezinta o cursa cu obstacole in organizarea alimentelor, ci poate fi folosit usor, fara a exercita o forta sau o incordare deranjanta. Ba mai mult, raftul permite optimizarea corecta spatiului, astfel incat fiecare coltisor sa fie folosit considerabil.

Autonomia fara curent a acestui model este de 14 h. Totodata, produsul Samsung BMF BRB260030WW reprezinta o combina incorporabila, ceea ce permita avantaje pentru cei care nu au foarte mult spatiu in locuinta sau care isi doresc o armonie perfecta intre electrocasnice si mobilier.

Citeste si despre Gorenje ORB152C

Nivelul de zgomot este de doar 37 de Db, fiind unul dintre cele mai silentioase modele. Din categoria suporturilor, combina frigorifica Samsung BMF BRB260030WW ofera suport special pentru oua, suport pentru sticle si o tava special conceputa pentru cuburile de gheata. Iubitorii de bauturi reci si proaspete apreciaza aceasta dotare a combinei, mai ales in zilele toride de vara.

Capacitatea de inghet este si ea buna, fiind de 9 kg. Modul vacanta este si el prezent si poate fi activat atunci cand plecati in concediu. Mai precis, acesta determina un consum destul de redus, fiind necesara apasarea unui singur buton pentru realizarea acestui lucru. Folosirea combinei se dovedeste un aspect intuitiv si usor de realizat, chiar si pentru cei care nu sunt tocmai familiarizati cu tehnologia moderna.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Dintre dotari nu lipseste semnalul audio care avertizeaza utilizatorii ca au uitat usa deschisa. Aceasta este ideal pentru familiile cu copii mai mici, adesea neglijenti atunci cand vine vorba despre folosirea frigiderului. Iluminarea in interiorul combinei Samsung BMF BRB260030WW se realizeaza pe baza de LED. Aceasta nu reprezinta un produs foarte scump, ci unul potrivit pentru cei care isi doresc un model elegant.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply