Samsung RB37K63632C/EF

Te declari sustinator infocat al tehnologiei Samsung? Consideri ca un astfel de productaor merita toata cinstea, atat cand vine vorba de telefoane, cat si cand vine vorba de alte produse? Ei bine, atunci vei adora combina figorifica Samsung RB37K63632C/EF, un produs original Samsung, care se remarca prin atributele sale excelente si prin faptul ca isi gaseste loc in orice bucatarie moderna si cocheta. (cea mai buna oferta AICI)

Samsung RB37K63632C/EF

Despre Samsung RB37K63632C/EF

Si incepem prezentarea acestui produs, vorbind putin despre spatiul de stocare. Mai precis, volumul acestei combine frigorifice este de 367 l, ceea ce nu este deloc rau pentru o familie cu 3-4 membrii, care prefera sa consume alimente gatite in casa.

Samsung RB37K63632C/EF
Combina frigorifica Samsung RB37K63632C/EF, 367 l, Full NoFrost, Touch control, Clasa A++, H 200 cm, Sticla neagra

Din punct de vedere al designului, acesta este simplu, dar atragator. Inaltimea dispozitivului Samsung RB37K63632C/EF este de 200 cm, fiind confectionat din sticla neagra. Aceasta ii confera eleganta, fiind genul de combina atragatoare. Ea capteaza privirile tuturor celor care pasesc in bucatarie. In plus, liniile sale sunt drepte si simple, fapt care sustine caracterul elegant al produsului. Aceasta eleganta nu este deloc surprinzatoare, deoarece este vorba de un model Samsung.

Despre Samsung RB37K63632C/EF

Combina frigorifica Samsung RB37K63632C/EF – genul de produs care merita toata atentia

Citeste si despre Heinner HSBS-H430NFX+

Tehnologia incorporata in cazul combinei frigorifice Samsung RB37K63632C/EF este de tipul Full NoFrost. Acest lucru inseamna avantaje multiple. Incepe prin a spune ca mirosurile de mancare din interiorul combinei nu se mai amesteca. Nici bacteriile nu se mai depun pe alimente. Totodata, combina aduce cu sine sistem de tipul Touch control. Aceasta vine cu comenzi intuitive, fiind usor de gestionat. Astfel, indiferent despre ce membru al familiei este vorba, acesta se va descurca usor atunci cand vine vorba de folosirea frigiderului in conditii optime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Dintre mentiunile importante face parte si faptul ca aceasta combina apartine clasei A++. Acest lucru inseamna un consum mai redus de energie, cu toate ca modelul Samsung RB37K63632C/EF are incorporat sistemul No Frost. Ba mai mult, combina vine cu 7 nivele cu racire, fara a consuma multa energie.

Nivelul de zgomot este destul de redus in cazul acestei combine, ceea ce inseamna ca ea nu isi va deranja utilizatorii, in timp ce se ocupa de alte activitati in bucatarie. Trebuie mentionat si faptul ca frigiderul prezentat este ideal pentru peste si carne. Acest lucru se datoreaza prospetimii garante de sertarul de tipul Fresh Zone. Mai precis, acesta are rolul de pastra savoarea si textura perfecta.

Citeste si despre Beko RCSA400K20DW

Power Cool si Power Freeze sunt doua aspecte foarte importante. Acestea racesc rapid atat mancarea, cat si bautura. Totodata, inghetarea se realizeaza in parametrii, fara a depune un strat de gheata deranjant asupra alimentelor.

Scopul acestei combine este de garanta prospetime maxima. Combina permite introduce alimente de dimensiuni mai mari. Acesta combina vine cu raft de tipul Slide & fold care vine cu flexibilitate sportita, care permite introducerea recipientelor de toate dimensiunile, fara a permite irosirea de spatiu. Si totul se realizeaza fara niciun fel de acumulari de gheata. La toate acestea se adauga, desigur, racire uniforma, in toate compartimentele produsului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Iluminarea este pe baza de led, iar usile sunt premium, ceea ce garanteaza un efect modern, atractiv si rafinat. Combina Samsung RB37K63632C/EF se potriveste oricarei bucatarii si nu vine cu un pret exagerat de mare pentru utilizator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply