LG GBB62PZFFN

Daca tot vorbim in aceasta sectiune de pe blog despre combine frigorifice, dati-ne voie sa va vorbim despre un alt model pe care noi il gasim interesant: LG GBB62PZFFN, o combina frigorifica cu dotari moderne si aspect clasic. (cea mai buna oferta AICI)

LG GBB62PZFFN

Despre LG GBB62PZFFN

Culoarea aleasa pentru acest model este un argintiu modern si atractiv. Inaltimea erste de 203 cm, fiind un produs inalt, dar nu foarte deranjant. Sunt modele de combine care ocupa mai mult spatiu din acest punct de vedere.

LG GBB62PZFFN
Combina frigorifica LG GBB62PZFFN, 384 l, No Frost, Compresor Inverter Linear, Display Extern, Clasa A+++, H 203 cm, Argintiu

In cazul combinei LG GBB62PZFFN vorbim despre minimalism. Aceasta are un design simplu, atractiv si cochet, fapt care o ajuta sa se integreze in orice tip de bucatarie. Astfel, nu conteaza daca alegeti un stil vintage sau modern, combina marca LG isi va indeplini rolul de conservare a alimentelor si de a completa interiorul cu un design placut.

Despre LG GBB62PZFFN

Combina frigorifica LG GBB62PZFFN – alte dotari interesante in afara de design

Citeste si despre Arctic AD6310MT++

Aceasta vine cu un volum pe care il putem aprecia drept generos: 384 L. In plus, buna compartimentare a sa reprezinta o dovada a faptului ca in interior pot incapea o multime de alimente. Insa, nu putem continua prezentarea fara sa precizam cel mai de pret detaliu al acestui produs: sistemul de alimentare al combinei LG GBB62PZFFN este de tipul No Frost.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Din punct de vedere al prospetimii, putem spune ca acest produs sta destul de bine. Iar asta se datoreaza sistemului NatureFresh care pastreaza vreme indelungata alimente precum fructele si legumele, fara ca acestea sa-si piarda proprietatile care le fac alegeri sanatoase.

Clasa de eficienta energetica pe care LG GBB62PZFFN o are incorporata este A+++. Desi va asteptati ca acesta sa faca parte din clasa A+ sau A++, asa cum se intampla cu majoritatea produselor conventionala, iata ca modelul prezentat aduce o surpriza placuta utilizatorilor si ii surprinde cu un consum foarte scazut de energie. Iar acest lucru se dovedeste perfect in perioada vacantelor, cand toata lumea isi doreste sa economiseasca pentru calatorii.

Citeste si despre Star-Light CCF-295AP

In cazul combinei LG GBB62PZFFN vorbim si despre Linear Cooling un compresor de tip inverter care contribuie la pastrarea gustului alimentelor asezate in interiorul combinei. Totodata, acesta este responsabil cu reducerea fluctuatiilor de temperatura.

DoorCooling + face parte tot dintre dotarile produsului si permite cu racire cu pana la 32% mai eficienta decat in cazul altori modele. Aceasta se datoreaza aeririsirilor din partea frontala care permita o buna circulatie a aerului in interiorul combinei. La toate acestea se adauga FreshConverter, atributul care mentine carnea, pestele si legumele in cea mai buna stare. Acestea nu isi pierd sub nicio forma proprietatile, ramanand la fel de hranitoare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Depozitarea acestei combine se dovedeste practica. Exista un raft pliabil in 2 trepte. Suportul pentru sticle de vin este si el prezent in cazul combinei LG GBB62PZFFN, ceea ce reprezinta o veste buna pentru cei care apreciaza aceasta licoare. Reglarea temperaturii din interiorul produsului frigorific se poate realiza de la o distanta considerabila cu ajutorul smartphone-ului. Acest lucru reprezinta o dovada clara a modului in care a evoluat tehnologia in ziua de azi, LG adaptandu-se destul de usor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply