Sharp SJEX770FSL

Stilurile diferite de amenajare a unei locuintei presupun si partea de alegere a unor elemente diferite fie ca este vorba despre electronice sau despre electrocasnice.(Doar acum la reducere)

Sharp SJEX770FSL

Despre Sharp SJEX770FSL

Astfel de situatii pot fi asociate si cu alegerea unui model Sharp SJEX770FSL iar asta atat pentru partea de design pe care frigorificul o are dar si ceea ce inseamna aerul pe care acesta il ofera oricarei bucatarii.

Sharp SJEX770FSL
Side by side Sharp SJEX770FSL, 556 l, Clasa A++, No Frost, J-Tech Inverter, H 172 cm, Inox

Un frigorific mare sau mai mare cum este cazul unui astfel de model Sharp SJEX770FSL se asociaza de regula cu acele bucatarii in care se gateste mai mult sau in care cantitatea de alimente utilizate sau consumate este mai mare.

Despre Sharp SJEX770FSL

Un stil modern

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Alegerea Sharp SJEX770FSL poate fi determinata de ceea ce ofera acesta prin prisma dimensiunii si anume spatiu de stocare detul de generos. Valoarea acestui spatiu ce poate fi utilizat dupa bunul plac este de 556l insa utilizarea sa presupune alegerea sau apelarea la unul dintre cele doua compartimente si mai exact apelarea la congelatorul al carui volum net este de 211l sau apelarea la frigiderul de 345l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Tinand cont de faptul ca un astfel de volum se leaga si de o anumita dimensiune si automat de un anumit spatiu necesar pentru instalare trebuie clarificata si aceasta parte. Veti avea asadar nevoie de alocarea unui loc pentru instalare care sa aiba in vedere faptul ca Sharp SJEX770FSL masoara 172 cm in inaltime, 89.2 cm in latime si 77.1 cm in adancime. La partea de asezare veti avea de luat in calcul si partea de deschidere a usilor pentru cele doua compartimente.

Fiind impunator trebuie ca Sharp SJEX770FSL sa fie si incapator insa nu doar volumul oferit conteaza ci si modul in care acesta poate fi utilizat iar asta inseamna pentru congelator prezenta unui numar de 5 compartimente. In privinta frigiderului ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele 4 rafturi de pe usa, unul dintre cele doua rafturi din sticla si care sa le asezati cum doriti dar si unul dintre compartimentele pentru fructe si legume.

Citeste si despre Arctic O14+

Exista si o latura a intretinerii la un moment dat iar ceea ce puteti sa aduceti si sa folositi sunt cele doua sisteme de dezghetare automata dar avand toata tehnologia cu care este Sharp SJEX770FSL prevazut nu veti avea probleme in acest sens. Trebuie sa cunoasteti si partea de siguranta in ceea ce priveste pastrarea alimentelor iar asta inseamna prezenta unei tehnologii No Frost, a uneia J-Tech Inverter dar si a unor functii precum cea de semnalizare audio pentru usa deschisa, super-racire si super-congelare.

Un side by side poate fi cu siguranta analizat din mai multe considerente iar daca cele atinse pana acum nu sunt suficiente veti avea si partea de control asupra functionarii si asta prin intermediul panoului digital prezente pe usa frigiderului. Toata functionarea si utilizarea insa este legata de consumul de energie dar care pozitioneaza acest model in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ca in cazul oricarei alegeri si in ceea ce tine de gama de frigorifice posibile pentru utilizare atentia trebuie sa fie indreptata atat spre partea de achizitie dar mai ales spre partea de siguranta oferita alimentelor din interior.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply