Bosch KGN39LM35

Bosch KGN39LM35 este genul de combina care se remarca usor in industria din care face parte. Iar asta nu datorita aspectului simplu, ci dotarilor de care da dovada. Pentru ca da, acestea sunt pe deplin inteligente si cuceresc utilizatorul. (oferta de AZI aici)

Bosch KGN39LM35

Despre Bosch KGN39LM35

Volumul acestei combinei frigorifice este generos, fiind vorba de nu mai putin de 366 L. Desigur, vorbim in aceasta caz de volumul frigiderului, la care se adauga cel al congelatorului. Dincolo de asta, combina KGN39LM35 inseamna rafturi generoase pentru depozitarea produselor. Vorbim aici de suporturi pe usa, de cutii pentru fructe si legume, acestea din urma fiind responsabile cu mentinerea prospetimii si a gustului sanatos.

Bosch KGN39LM35
Combina frigorifica Bosch KGN39LM35 , 366 l, Clasa A++, NoFrost, VitaFresh Plus, H 203 cm, Inox

Aspectul, in schimb, este simplu. Si mizeaza pe eleganta. Culoarea combinei este gri inox, o nuanta moderna a inovatiei si simplitatii.

Despre Bosch KGN39LM35

Combina frigorifica Bosch KGN39LM35 pentru cei care stiu ca Bosch este un lider in industrie

Citeste si despre Samsung RB31FERNDWW

Intr-adevar, Bosch KGN39LM35 sta foarte bine la capitolul dotari, ceea ce il face unul dintre liderii din industrie in ceea ce priveste modelele de combine frigorifice pe care pe pune la dispozitia utilizatorului. Acesta vine cu sistem de functionare de tipul No Frost, ideal pentru o racire nu buna, ci perfecta a alimentelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si totul fara a depune acel deranjant strat de gheata asupra lor. Drept urmare, fructele, legumele, lactatele, carnea, mezelurile, mancarurile gatite sau orice alte produse, vor fi perfect pastrate, iar utilizatorul nu va mai fi nevoit sa le dezghete atunci cand vrea sa le consume.

O dotare pe care foarte multi utilizatori au gasit-o interesanta in cazul modelului Bosch KGN39LM35 este SuperCooling. Si va spunem si de de. Aceasta este foarte rapida si consuma putin. Rapida in racirea aliemntelor, chiar si a celor de dimensiuni mai mari, cum este carnea. Dincolo de asta, exista si Super freezing, dar aceasta se gaseste in congelator. Este o functie ideala pentru a preveni decongelarea aliemntelor deja existente, atunci cand sunt introduse unele noi in compartimentul congelatorului.

Citeste si despre LG GSL471ICEZ

Iluminarea in cazul acestei combine se realizeaza simplu si optim, prin apelarea la becuri cu LED. Acestea sunt practice si nu adauga consum suplimentar. Sistemul MultiAir Flow determina mai multe perechi de curenti de aer care invaluie alimentele in prospetime, fara a permite ca acestea sa fie alterate de aerul cald. Acesti curenti sunt ventilati in interiorul intregii combine Bosch KGN39LM35 si au rolul de a pastra aroma alimentelor mai mult timp.

Clasa energetica a acestei combine Bosch KGN39LM35 este un detaliu deosebit de important pentru cei care s-au saturat sa plateasca mult la factura de electricitate. Si astfel, ea este de tipul A++, ceea ce inseamna un consum foarte redus pentru orice tip de consumator. Datorita acestui detaliu, dar si a volumului generos al combinei, sunt sanse destul de mari sa o gasim nu doar in gopodariile individuale, ci si in restaurante sau cafenele cochete.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Daca ne raportam la pretul acestui model, nu putem afirma decat ca este unul stabilit conform dotarilor. Utilizatorii l-ar putea percepe drept un pret mare, insa combina merita efortul financiar deoarece aduce o multime de dotari smart pentru utilizator. Si totul intr-un produs simplu si eficient.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply