Bosch KGN39AI35

Diferentele dintre noi se pot materializa chiar si in ceea ce priveste partea de amenajare a locuintei dar si in partea de utilare iar pentru etapa in care aveti de asezat sau de ales anumite electrocasnice pentru voi Bosch KGN39AI35 (vezi oferta eMag) poate fi exact ceea ce aveti nevoie si ceea ce va trebuie.

Bosch KGN39AI35

Design

O combina frigorifica poate avea de la bun inceput designul pus in categoria celor impunatoare si asta pentru ca prin comparatie cu alte frigorifice poate fi putin mai mare. Pentru Bosch KGN39AI35 impunerea se va face prin prisma faptului ca inaltime pe care o are este una de 200 cm, partea de latime este de 60 cm iar adancimea va fi una de 66 cm. La partea de asezare nu va conta insa doar dimensiunea ci si partea de operare si deschidere a usilor insa trebuie mentionata in acest moment si o prima functie si anume aceea de a avea un sistem de usi reversibile.

Bosch KGN39AI35
Combina frigorifica Bosch KGN39AI35, 366 l, No Frost, Clasa A++, H 203, Inox

La capitolul design mai putem aseza fara nici un fel de probleme si faptul ca este un model cu o nuanta de inox si cu manerele usilor pozitionate vertical. La exterior ceea ce va starni curiozitate va fi afisajul de tip LCD pe care il are pe usa frigiderului si langa care veti avea si partea de control a functionarii acestui model.

Bosch KGN39AI35 deschis

Putem trece la design insa la cel exterior si asta pentru ca veti avea un volum al frigiderului de 279l si o impartire a acestuia prin intermediul celor 3 rafturi de pe usa sau a celor 3 din frigider la care adaugam partea de comaprtiment pentru fructe si legume. Designul congelatorului din partea inferioara se manifesta sub forma a 3 compartimente si care ofera un volum net total de 87l.

Functii

Am mentionat deja o prima functie insa putem continua tot din perspectiva interiorului celor doua compartimente si veti mai regasi in partea de congelator o capacitate de congelare de 14kg in 24h dar veti avea si sisteme de dezghetare automata pentru fiecare dintre cele doua compartimente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Cu toate aceste elemenet nu trebuie sa va mire faptul ca Bosch KGN39AI35 este o combina frigorifica cu un sistem de racire de tip No Frost si de care se leaga si alte elemente moderne. Partea de siguranta a limentelor poate fi data pe langa acest sistem de racire si de functii precum cea de super congelare, super racire, de prezenta unui filtru impotriva mirosurilor sau de sistemul antibacterian cu care este prevazuta aceasta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Puteti sa fiti linistiti in ceea ce tine de intreaga functionare a acestui model si asta pentru ca veti avea semnalizarea acustica pentru temperatura ridicata dar si semnalizarea pentru usa deschisa.

Concluzii

Sunt multe elemente in cazul oricarui electrocasnic la care trebuie sa fiti atenti cand alegeti modelul potrivit insa pentru o combina frigorifica ce aduce astfel de elemente in slujba voastra nu mai ramane de vazut decat implicatiile sau solicitarile pe care le are pentru voi. Veti avea asadar in afara de pretul Bosch KGN39AI35 si partea de consum de resurse aferent clasei de eficienta energetica A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply