Bosch KGE36VL4A

Pentru alimentatia familiei trebuie sa aveti grija de foarte multe elemente si de si majoritatea pun accent pe partea de alimente si produse alimentare utilizate in egala masura trebuie pus accent si pe partea de pastrare a alimentelor iar pentru asta Bosch KGE36VL4A (vezi oferta de AZI de la eMAG) poate fi frigorificul potrivit pentru a putea spune acest lucru.

Bosch KGE36VL4A

Design

In materie de aspect pentru acest model avem in prima faza nuanta metalica pe care o are si care face ca eleganta si modernitatea unei bucatarii sa depinda in mare masura de acest model. Inoxul poate avea insa un rol atat pe partea de aspect cat si pentru partea de intretinere intrucat veti avea cu siguranta posibilitatea de a sterge mult mai usor si de a nu ramane foarte multe urme.

Bosch KGE36VL4A
Combina frigorifica Bosch KGE36VL4A , 302 L , Low Frost , VitaFresh , Clasa A+++, H 186 cm, Inox

Totusi fiind vorba despre o combina frigorifica putem sa avem si partea de spatiu necesar pentru asezarea acestui model Bosch KGE36VL4A. Prin comparatie cu alte modele putem spune ca acesta va ocupa mai mult loc decat un frigider cu doua usi dar in acelasi timp mai putin loc decat un model side by side. De la spatiul pe care il poate ocupa putem sa vedem cu siguranta si alte caracteristici iar pentru asta vom avea spatiul interior pe care il ofera combian frigorifica.

Functii

Pana la utilizarea spatiului necesar si a spatiului pe care il ofera Bosch KGE36VL4A vom avea totusi de vazut modul in care sunt stabilite conditiile de pastrare. Sistemul de racire de tip Low Frost este principalul element care va avea grija de alimentele ce vor fi asezate in interior sau de produsele si recipientele. Puteti totusi avand in vedere ca este o combina frigorifica sa va bazati atat pe partea de produse proaspete cat si pe partea de produse congelate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pentru frigider ceea ce aveti este in prima faza un volum net total de 214l si care va pune la dispozitie si unele elemente care sa va ajute sa exploatati acest volum. Veti putea sa pozitionat functie de nevoi unul dintre cele 4 rafturi din sticla securizata, veti putea sa utilizati unul dintre cele 3 rafturi de pe usa sau poate compartimentul pentru fructe si legume.

In materie de congelator ca si caracteristici functionale veti avea volumul de 88l, veti avea posibilitatea de a utiliza unul dintre cele 3 compartimente dar veti avea si capacitatea de congelare de pana la 14kg in 24h. Indiferent de ce compartiment va fi utilizat pentru cei mai multi ceea ce conteaza este partea de consum de resurse sau de incredere in functionarea fara probleme. Pentru aceste doua lucruri putem avea autonomia de pana la 35h fara curent sau poate pozitionarea in clasa de eficienta energetica A+++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Orice decize cu privire la partea de achizitie sau alegere a unui anumit model se bazeaza pe caracteristici ce pot fi avantajoase. Pentru Bosch KGE36VL4A mai avem de vazut partea de gabarit dat de dimensiunea de 186 x 65 x 60 cm dar si de faptul ca usile pe care le detine aceasta combina frigorifica sunt unele reversibile.

https://www.emag.ro/combina-frigorifica-bosch-302-l-low-frost-vitafresh-clasa-a-h-186-cm-inox-kge36vl4a/pd/D9VYTJBBM/

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply