Bosch KGN49XW30

Astazi vorbim despre combina frigorifica Bosch KGN49XW30, un model caracterizat prin dotari moderne, ideala pentru a usura viata utilizatorului in procesul complex de pastrare a alimentelor. Si iata de ce am ales tocmai acest produs. (oferta de AZI aici)

Bosch KGN49XW30

Despre Bosch KGN49XW30

Spre deosebire de alte modele de pe piata, chiar putem afirma ca fara foar si poate Bosch KGN49XW30 are un volum mare. Acesta are 435 L, un volum generos chiar daca reprezinta spatiul pe care il pune intrega combina la dispozitia utilizatorului.

Bosch KGN49XW30
Combina frigorifica Bosch KGN49XW30, 435 l, No Frost, H 203, Clasa A++, Alb

Si apropo de eficienta, modelul imbracat in cacasa simpla, alba, vine cu rafturi de tipul Easy Acces, confectionate din sticla si retractabile. Acestea permit o utilizare comoda si usoara. Iluminarea in interiorul combinei se realizeaza prin becuri pe baza de LED, foarte usor de gestionat. Acestea nu se incing si nici nu consum energie multa.

Despre Bosch KGN49XW30

Combina frigorifica Bosch KGN49XW30 – o tehnologie exact asa cum ai nevoie

Citeste si despre Whirlpool Supreme BSNF 8101 OX

Asa cum am precizat inca de la inceput, tehnologia care defineste aceasta combnina este moderna si impresionanta. In cazul sau, vorbim de sistemul de tipul No frost, asa cum ar trebuie sa fie in cazul oricarui produs modern, care isi propune sa aiba grija de alimente. Si, astfel, utilizatorii se bucura de conditii excelente de pastrare a alimentelor, incepand cu fructele si legumele si terminand cu carnea si mezelurile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Iar No Frost nu inseamna doar produse perfect pastrare, ci si alte atribute bune precum combaterea mirosurilor, a bacteriilor si microbilor. Astfel, combina are rolul de a-l ajuta pe utilzator sa se simta in siguranta atunci cand vine vorba de alimentele sale. Acest detaliu este deosebit de important pentru familiile cu bebelusi. Cei mici sunt foarte sensibile atunci cand vine vorba de bacterii si se pot imbolnavi usor.

In ceea ce priveste economisirea, in cazul combinei Bosch KGN49XW30, vorbim de un model din clasa A++, una dintre cele mai economice de pe piata. Aceasta vine si cu functia SuperCooling, special creata pentru a raci rapid alimentele, insa, respectand acelasi principiu mentionat de la inceput: de a nu le ingheta. Iar partea cea mai interesanta este ca acest SuperCooling nu consuma mai multa energie, chiar daca actioneaza mai rapid asupra alimentelor.

Citeste si despre AEG SKB58211AF

De asemenea, Bosch KGN49XW30 inseamna si MultiAirFlow, un sistem patentat cu rolul de a ajuta curentii de aer sa circule liberi. Astfel, temperatura este constanta si uniforma. Fluctuatiile de temperatura sunt aproape pe deplin minimizate, fapt care permite o pastrare perfecta a alimentelor. Astfel, acestea nu se usuca si nici nu isi modifca aspectul. Temoeratura ridicata ce rezulta prin deschiderea frecventa a usii combinei poate face mai mult rau decat ne inchipuim.

Mergem mai departe cu o alta dotare care chiar merita atentia utilizatorului. Este vorba de Airfresh Filter. Mai precis, un filtrul de mirosuri care lupta impotriva celor neplacute. Acesta este cel care aduce prospetimea in interiorul combinei Bosch KGN49XW30 si care il face pe utilizator sa fie si mai incantat de investitia facuta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, nu putem spune decat ca acesta este destul de piperat. Insa, numai daca ne gandim la volumul generos si la functiile combinei intelegem de ce. Produsul merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply