LG GBB61PZHZN

Sa vorbim putin despre asteptarile utilizatorilor moderni in materie de combine frigorifice. Statisticile arata ca acestia sunt interesati de urmatoarele aspecte: calitate, pret si racira buna a alimentelor. Iar toate acestea dotari pot fi cu usurinta garantate de o combina frigorifica din gama LG. Mai precis, vorbim despre produsul pe care il puteti identifica drept LG GBB61PZHZN, o combina frigorifica ce vine cu dotari destul de interesante pe care le vom trece in revista in randurile care urmeaza. (ACUM la reducere)

LG GBB61PZHZN

Despre LG GBB61PZHZN

Astfel, putem spune ca acest model de combina frigorifica functioneaza datorita unui bun Compresor de tip Inverter. Lui i se datoreaza o multime de aspecte pozitive precum un condens mentinut in parametri optimi, umezeala tinuta sub control si un consum destul de scazut.

LG GBB61PZHZN
Combina frigorifica LG GBB61PZHZN, 341 l, No Frost, Compresor Inverter Linear, Display Extern, Clasa A++, H 186 cm, Argintiu

Si apropo de consum, in cazul combinei prezentate, vorbim despre clasa A+++. Aceasta nu are nevoie de foarte multi kW pentru a putea functiona in permanenta si pentru a raci rapid si eficient alimentele. Ba mai mult, sertarele speciale ale acestui model reprezinta locul ideal in care fructele si legumele sunt bine pastrate, mentinandu-si aroma si culoarea. Si mai mult decat atat, tot compartimentele acestei combine se dovedesc cat se poate de rezistente si incapatoare.

Despre LG GBB61PZHZN

Combina frigorifica LG GBB61PZHZN – o combina care merita atentia

Citeste si despre Bosch KGN39IJ3A

Combina frigorifica LG GBB61PZHZN are o culoare argintie, un real avantaj pentru cei care isi doresc un produc modern si atractiv ca design. Dinolo de asta aceasta nuanta face ca aceasta combina sa se asorteze foarte usor cu restul incaperii. In plus, inaltimea sa este de 186 cm, ceea ce nu o face o combina foarte mare, dar in acelasi timp incapatoare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Din punct de vedere al volumului, vorbim despre 341 L, ceea ce este impresionant pentru o combina frigorifica cu dimensiuni mici, asa cum este LG GBB61PZHZN. Si asta nu este tot. In materie de design mai avem de adaugat faptul ca acest model vine cu display extern. Acesta ajuta utilizatorii sa isi dea seama ce se petrece in interiorul sau.

De exemplu, daca apar cumva temperaturi prea ridicate in interiorul combinei, acestia vor stii. De asemenea, daca acestea sunt foarte scazute fara a fi justificat acest lucru, utilizatorii vor afla in timp util, astfel incat sa poata lua masuri. Este o forma buna de comunicare, mai ales pentru cei care obisnuiesc sa stea destul de mult timp plecati de acasa. Si apropo de acest lucru, combina LG GBB61PZHZN nu consuma mult, deoarece, asa cum am mentionat anterior, ea face parte din clasa A+++.

Citeste si despre Star-Light CNFV-318SA

Sertarul NatureFresh este de departe o dotare importanta pentru aceasta combina. El ofera spatiu suficient pentru alimente si are grija ca acestea sa-si pastreze atributele care le fac o alegere sanatoasa. Asa ca gata cu fructele, legumele sau verdeturile care se ofilesc usor, mai ales in zilele fierbinti de vara.

Dincolo de asta, LG GBB61PZHZN ofera suficient spatiu pentru alt tip de alimente, de la cele mai voluminoase, precum pepenele, pana la cele marunte si fragile precum ouale.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model nu este mare, avand in vedere faptul ca ofera atribute cu adevarat moderne.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply