Electrolux ENN3153AOW

Un sistem No Frost care doar raceste alimentele, fara a le ingheta, eficienta energetica dovedita, compartimente suficient de spatioase pentru toate alimentele, un desifn placut si functie care neutralizeaza bacteriile si mirosurile � toate aceste aspecte se intalnesc in cazul combinei frigorifice Electrolux ENN3153AOW. Astfel, noi zicem ca nu mai este vreme de pierdut, ci este timpul sa punem la punct ultimele detalii despre aceasta combina interesanta. Si iata ce aduce ea mai exact. (Doar acum la reducere)

Electrolux ENN3153AOW

Despre Electrolux ENN3153AOW

Electrolux ENN3153AOW este genul de combina frigorifica cu design clasic producatorului, insistandu-se pe partea simpla a acestuia. Combina inseamna o culoare conventionala, respectiv alb, fiind in acelasi timp o nuanta destul de placuta si usor de combinat cu restul incaperii.

Electrolux ENN3153AOW
Combina frigorifica incorporabila Eelctrolux ENN3153AOW, 292 l, H 185, Clasa A+, No Frost

In ceea ce priveste volumul, acesta este de 292 L, fiind un volum specific unor astfel de combine.

Despre Electrolux ENN3153AOW

Combina frigorifica incorporabila Electrolux ENN3153AOW � o combina marca Electrolux

Citeste si despre Beko RDNE535E20DZM

Un atu considerabil al acestei combine marca Electrolux ENN3153AOW este spatiul. In cazul sau, vorbim despre SpacePlus, care ofera o capacitate interna pentru o combina cu dotari standard. Producatorii s-au gandit sa ofere spatiu suficient pentru cei care fac adesea cumparaturi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

TwinTech Frost Free este o tehnologie special creata pentru a aduce prospetime. Aceasta se aplica, atat in ceea ce priveste gustul, cat si textura. Tehnologia controleaza perfect nivelul de umiditate din interior, iar alimentele ajung sa-si pastreze atributele bune. In ceea ce priveste sistemele de racire din interior, va spunem ca in cazul acestei combine Electrolux ENN3153AOW ele sunt individuale.

Congelatorul dispozitivului prezentat nu mai trebuie dezghetat periodic. Astfel, toti cei care au incercat aceasta combina au laudat atributele ei bune. Dincolo de asta, utilizatorul are libertata deplina in distribuirea produselor in interior. Rafturile sunt rezistenta si sunt confectionate din sticla. Compartimentele pentru fructe si legume sunt transparent si ajuta utilizatorul sa vada in interiorul lor.

Citeste si despre Arctic AK54240S+

Carnea si pestele sunt pastrate vreme mai indelungata. De fapt, in cazul modelului Electrolux ENN3153AOW vorbim despre un timp de 2 x mai lung. Iar asta se datoreaza unui compartiment numit Fresh Zone care determina o temperatura scazuta cu 15% in raport cu restul frigiderului. Dincolo de asta, alimentele isi mentin prospetimea. Gustul lor ramane fraged si placut.

Daca in cazul pestelui si al carnii exsita Fresh Zone, in cazul fructelor si legumelor, sertarele transparente despre care va vorbeam poarta denumirea de CrispFresh. Si ele nu fac altceva decat sa reduca considerabil risipa de alimentele. Romanii au obiceiul neplacut de a arunca mancare. Insa, gratie unor modele de combine atat de inteligente, risipa poate fi considerabil redusa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea priveste suma de bani pe care o percepe un produs precum Electrolux ENN3153AOW, nu putem spune decat ca aceasta nu este mare. Este un produs care respecta parametrii de pret, in raport cu dotarile. Daca alegem sa comparam produsul cu alte combine de pe piata, este adevarat ca acesta va parea scump. Insa, si dotarile sale sunt superioare. Numai prin simpla prezenta a sistemului No Frost care tine sub control si bacteriile, ne putem da seama de acest lucru. Astfel, investitia merita efortul. Clasa sa de eficienta energetica este A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply