Whirlpool ART 7811

Cum ar fi daca o combina ar veni cu un Al Saselea Simt? Adica acel simt care are grija de orice tip de alimente, indiferent ca este vorba de carne, legume sau fructe. Si iata ca se poate. Si este vorba despre modelul de combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811, un produs cu dotari inteligenete, care, asemenea masinilor de spalat rufe sau vase, are rolul de a veni in intampinarea nevoilor clientilor. (Doar acum la reducere)

Whirlpool ART 7811

Despre Whirlpool ART 7811

Fiind incorporabila, combina Whirlpool ART 7811 vine cu avantajul ca se poate integra usor in mobilier. Astfel, aceasta reprezinta un model format din frigider in partea de sus si congelator in partea de jos. Din punct de vedere al spatiului, putem spune ca frigiderul este mai genros, iar congelatorul mai redus.

Whirlpool ART 7811
Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 7811, 195 l, 6th Sense, Clasa A+

Volumul total la combinei este de 195 L, fapt care o face o combina potrivita ca dimensiune.

Despre Whirlpool ART 7811

Ce alte dotari mai aduce combina frigorifica Whirlpool ART 7811?

Citeste si despre Beko RCSA400K30DXB

Printre dotarile smart se numara o tehnologie cu al 6-lea simt, aceasta fiind cea care diferentiaza dispozitivul de restul modelelor de acest gen. Astfel, combina determina un control deplin atat al temperaturii din interior, cat si al umiditatii. Si pentru ca foarte multi cititori ne-au intrebat, este timpul sa venim cu o lamurire: daca este deschisa usa frigiderului, temperatura crescuta nu este lasata sa patrunda in interior. Desigur, nu putem vorbi despre foarte mult timp

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Mai mult decat atat, combina Whirlpool ART 7811 isi ia angajamentul de pastra prospetime de pana la 4 ori mai mult decat in cazul alimentelor obisnuite. Astfel, vine si cu sistem Microban, leaderul in solutii antibacteriene. Acesta aduce filtre pentru aer care sunt proiectate cu ajutorul unei tehnologii moderne.

Si pentru ca tot vorbim despre ventilatie, trebuie sa mentionam si Multiflow. Acesta este un sistem inteligent care proiecteaza curentii de aer in intregul dispozitiv, astfel incat fiecare coltisor sa fie perfect racit. Din punct de vedere al nivelului de zgomot, nu putem spune ca este vorba despre o combina galagioasa. Aceasta vine cu un nivel de 35 de Db, ceea ce este destul de putin pentru o combina. De regula, acestea ajung si la 40 de Db.

Citeste si despre Indesit RAA 24N

Din punct de vedere al numarului de rafturi, vorbim in primul rand despre 5 rafturi in frigider si 3 in congelator. Acestea sunt rezistente. Si desi combina Whirlpool ART 7811 nu are sistem No Frost, aceasta determina o dezghetare automata a frigiderului. Dezghetarea congelatorului se realizeaza, intr-adevar, manual. Insa, acest lucru nu reprezinta un impediment pentru utilizator, deoarece acesta nu trebuie sa se ocupe foarte des de aceasta activitate.

Iluminarea in interiorul acestui model se realizeaza pe baza de LED-uri care nu consuma mult, dar care ofera lumina suficienta. Dincolo de asta, vorbim despre led-uri care nu se incing, fara a influenta in vreun fel temperatura din interior. Ceea ce lipseste acestei combine, insa, este un sistem impotriva mirosorilor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, combina Whirlpool ART 7811 percepe o suma relativ modesta. Este totusi vorba despre o combina moderna, cu un design destul de placut si atractiv.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply