Beko RCSA400K30DXB

Etapa de utilare a locuintei ne poate duce spre analiza posibilitatilor care exista in materie de electrocasnice si in acelasi timp avem posibilitatea de a da peste un model Beko RCSA400K30DXB dar in acelasi timp putem sa mergem si direct axati spre alegerea sa pentru bucataria voastra.(cea mai buna oferta AICI)

Beko RCSA400K30DXB

Despre Beko RCSA400K30DXB

Pentru a il alege poate fi vorba despre faptul ca impresioneaza din punct de vedere estetic poate fi vorba despre prezenta unor caracteristici functionale impresionante sau poate pur si simplu va conving parerile pozitive pe care Beko RCSA400K30DXB le-a primit.

Beko RCSA400K30DXB

Combina frigorifica Beko RCSA400K30DXB, 377 l, Clasa A++, Water dispenser, Active Fresh Blue Light, H 201 cm, Argintiu

Variante sunt multe cand vine vorba despre motivele care pot determina aducerea acestui model in cadrul unei bucatarii dar puteti sa vedeti si voi ceea ce poate sa ofere in momentul in care este pus la treaba.

Despre Beko RCSA400K30DXB

La munca cu Beko RCSA400K30DXB

Citeste si despre Beko RDNE505E20DZX

O combina frigorifica sau un produs frigorific in general poate fi prezent fara probleme in cadrul unei locuinte dar in acelasi timp il putem avea si in ceea ce priveste utilarea locului de munca si pentru Beko RCSA400K30DXB acest lucru este chiar posibil. Daca privim la partea de exterior putem sa observam cel putin un motiv pentru care acest model poate fi varianta de care aveti nevoie si asta pentru care un dozator de apa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Cu siguranta partea de aprovizionare cu apa rece conteaza mai ales in timpul verii insa nu este singurul element important pentru alegerea combine frigorifice. Partea de aspect este completata si de o inaltime usor impunatoare dar si de prezenta inoxului ca si material si a nuantei sale specifice.

Ajungand la partea de inaltime si de caracteristici constructive vom avea mai multe elemente din partea acestui model dar va fi nevoie ca locul pentru asezare sa tina cont ca masoara 201 cm inaltime, 65 cm adancime si 59.5 cm in latime. De la o asa dimensiune trebuie sa va asteptati si la posibilitatea de a pastra mai multe alimente sau ingrediente in interiorul combinei frigorifice iar un volum net de 380l este cu siguranta mai mult decat avantajos.

Citeste si despre Hotpoint ENBYH 19323 FW O3

Modul in care acest volum este impartit inseamna sa aveti la dispozitie un frigider cu un volum net de 267l si un congelator de 113l. Fiecare utilizator poate sa puna accent pe un anumit compartiment si pentru asta vom avea elementele interioare care capata importanta si pentru congelatorul modelului Beko RCSA400K30DXB veti avea 3 compartimente si o capacitate de congelare de 5kg in 24h.

In partea de frigider ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele 4 rafturi din sticla securizata pe care sa le asezati cum doriti, veti avea 4 rafturi pe usa frigiderului si un compartiment pentru fructe si legume. La fel ca si congelatorul si frigiderul este prevazut cu un sistem de dezghetare automata insa totul se datoreaza si unei tehnologii Neo Frost.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Tehnologia si functiile pe care le are Beko RCSA400K30DXB pot fi mai mult decat avantajoase si pe langa cele mentionate mai avem si cea Confortech line, Active Fresh Blue Light, mai avem autonomia de pana la 23h dar si conumul de energie specific clasei A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply