Hotpoint ENBYH 19323 FW O3

Cautati o combina eficienta si incapoatoare? Economica, dar cu functii bune de pastrare a alimentelor? Atunci, aveti nevoie de modelul Hotpoint ENBYH 19323 FW O3, o combina care isi face treaba bine si care surprinde placut utilizatorii. Si iata de ce. (vezi oferta de AZI)

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3

Despre Hotpoint ENBYH 19323 FW O3

O caracteristica aparte a combinei Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 in ceea ce priveste designul este display-ul de tipul touchscreen. Acesta ofera un control intuitiv si usor, pentru toti utilizatorii.

Hotpoint ENBYH 19323 FW O3
Combina frigorifica Hotpoint ENBYH 19323 FW O3, 449 l, Clasa A++, No Frost, H 195 cm, Inox

Usile combinei sunt standard, asa cum am putea spune ca este si culoarea sa. Vorbim in acest caz de gri inox, simbolul modernismului in materie de tehnologie. Volumul total al acesteia este de 449 L. Nivelul de zgomot este de 40 de Db, ceea ce faca ca aceasta combina sa se inscrie in standarde. Dimensiunile sale sunt bine stabilite, fiind de 70 x 74 x 195 cm.

Despre Hotpoint ENBYH 19323 FW O3

Combina frigorifica Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 – un remediu bun, in bucatarie

Citeste si despre Beko HS23753

Active One este principalul plus al acestei combine Hotpoint ENBYH 19323 FW O3. Tehnologia se ocupa de eliberarea automata a particulelor de oxigen activ, pretutindeni in interiorul combinei. Astfel, alimentele sunt pastrate vreme mai indelungata, in interiorul frigiderului, astfel, incat ele sa nu-si modifice gustul sau mirosul, chiar daca atrecut mai bine de o saptamana decand sunt asezate in compartimentul lor. Iar Active One este genul de tehnologie care nu consuma mult. Practic, vorbim de aceeasi prospetime, ca in prima zi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Acelasi fliltru Active One, impreuna cu tehnologia de tipul No Frost inseamna eliminarea microorganismelor si mirosurilor. Acest lucru duce la pastrarea culorilor si consistentei initiale a alimentelor, fara ca acestea sa devina daunatoare pentru organism. Stiti foarte bine cat de mult rau pot face bacteriile care se astern pe alimente. Cei care au testat aceasta combina au constatat ca ea duce la eliminarea pana la 90% a acestor microorganisme, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utilizatori.

Combina frigorifica Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 face parte din clasa A++, ceea ce inseamna un consum foarte redus de energie. Avand in vedere functiile solicitante ale combinei, acest lucru este un mare plus. Consumul nu se modifica, indiferent daca functiile sunt activate sau nu. Si apropo de economisiri, A++ inseamna un consum de pana la 40% mai mic decat in cazul combinelor care fac parte din clasa A. Consumul anual de energie este de 328 kwh.

Citeste si despre Bosch KGN39XL35

Tehnologia No Frost face apel la atributul Air Tech Evolution, ceea ce inseamna o temeperatura de racireconstanta, astfel incat alimentele sa fie optim pastrate. Mai mult decat atat, combina este mai rapida decat altele, atunci cand vine vorba de racirea alimentelor. Atentie! Acestea sunt doar racite, nu si inghetate. Si totul se datoreaza tehnologiei No Frost.

Clasele climatice ale acestui model sunt destul de generoase, acestea fiind reprezentate de N, SN, ST si T. Autonomia fara curent ajunge la 18 h, ceea ce nu este rau deloc.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei Hotpoint ENBYH 19323 FW O3 este mai mare decat de obicei. Insa, daca aruncam o privire asupra caracteristicililor, ne dam seama ca acestea sunt cu adevarat performante.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply