Samsung RB31FWRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA este genul de model pe care vi-l doriti cu siguranta in bucataria voastra, datorita atributelor bune, aspectului modern si functiilor inovatoare. (vezi oferta de AZI)

Samsung RB31FWRNDSA

Despre Samsung RB31FWRNDSA

Dimensiunile acestei combine sunt de 59,5 cm x 59,5 cm x 185 cm. Greutatea este de 65 kg.

Samsung RB31FWRNDSA
Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA, 310 l, Clasa A+, Full No Frost, H 185 cm, Argintiu

Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA pune la dispozitia utilizatorului sau un volum net de 310 L. Acesta este destul de generos si aduce un mare plus pentru cei care vor sa depoziteze tot felul de alimente in interior. Astfel, se poate incepe cu fructele si legumele, care au nevoie de spatiu pentru a-si prospetimea si terminand cu branzeturile sau carnea care ocupa foarte mult spatiu in interior.

Despre Samsung RB31FWRNDSA

Combina frigorifica Samsung RB31FWRNDSA – genul de produs Samsung care merita atentia utilizatorilor

Citeste si despre Beko HS147520

Congelatorul acestei combine, situat in partea de jos, reprezinta o dotare inteligenta care are rolul de a raci perfect alimentele, fara a le ingheta. Totul se datoreaza tehnologiei de tipul No Full Frost, o tehnologie moderna, care reprezinta exact ce utilizatorul modern ar putea avea nevoie. Astfel, alimentele sunt racite rapid, comparativ cu alte combine de pe piata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Totodata, intreg dispozitivul functioneaza pe baza unui compresor economic, ceea ce reprezinta un mare plus pentru utilizator. Totodata, temperatura din interiorul frigiderului este mentinuta constata, ceea ce face ca acest compresor sa se bucure de o viata mai indelungata. Drept urmare, gata cu uzura, gata cu problemele. Samsung efectueazaq nu mai putin de 5 cicluri de racire. Acestea inflenteaza nu doar temperatura, ci si umiditatea. Iar acestea sunt setate perfect pentru ca alimente precum fructele si legumele sa se bucure de prospetime indelungata.

Si apropo de energie, in cazul acestei combine vorbim de clasa A+, ceea ce inseamna un consum destul de mic, comparativ cu modelele din clasa A. Mai precis, vorbim de 299 kWh pe an. De regula, tot ce reprezinta sub 300 de kwh este destul de putin pentru o combina cu un volum atat de generos.

Citeste si despre Studio Casa MB 645 A+

Totodata, inteligent proiectate sunt si rafturile combinei, care permit utilizatorului sa ajunga la alimentele asezate pretutindeni. Astfel, daca aveti un borcan cu iaurt de fructe situat unde mai spate, nu trebuie sa va chinuiti sa trecezi de obstacole precum oala cu supa, borcanul cu muraturi si placinta de la bunica, ci acesta se dovedeste foarte usor de accesat, fara a dobori celelalte alimente.

Iar daca sunteti iubitor/ oare de fructe si legume, nu trebuie sa va faceti griji. Pentru acestea exista un compartiment special creat unde umiditatea si temperatura sunt setate de asa natura incat acestea sa nu se vestejeasca. Ba dimpotriva. Ele sunt mentinute vreme mai indelungata. Este normal sa fie astfel, deoarece vorbim de o combina de tipul Full No Frost, care nu usuca in niciun fel alimentele, ci doar le raceste. Si apropo de asta, vorbim de o combina mai silentioasa decat alte modele de pe piata, aceasta avand un nivel de zgomot de doar 39 de db.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pret, nu putem spune decat ca acesta este decent. Cei de la Samsung s-au gandit bine atunci cand au stabilit pretul, astfel incat modelul sa fie destul de accesibil pentru utilizatori.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply