Siemens KG39VVL31

Siemens este o companie careia i-a placut mereu sa-si uimeasca utilizatorii prin atributele bune pe care le ofera dispozitivelor sale, prin designul special al acestora, dar si prin functiile inovatoare. Urmand aceasta reteta a succesului, am putea spune, a rezultat si combina frigorifica Siemens KG39VVL31, un model interesant pe care il vom studia si noi putin. Dar sa vedem in ce consta aceasta.(vezi oferta de AZI)

Siemens KG39VVL31

Despre Siemens KG39VVL31

Referitor la design, putem spune ca aceasta are culoarea gri inox, o nuanta moderna, inovativa si atragatoare. Volumul combinei este de 344 L, ceea ce o face suficient de incapatoare chiar di pentru familiile mai numeroase, care obisnuiesc sa gateasca des.

Siemens KG39VVL31
Combina frigorifica Siemens KG39VVL31, 344 l, Clasa A++, H 201 cm, Inox

Referitor la dimensini, pentru a va putea da seama cum sa o integrati in bucatarie, va spunem ca aceasta are o latime de 60 cm x 65 cm adancime x 201 cm inaltime. Greutatea totala a acesteia este de 77 de kg, ceea ce inseamna ca nu este tocmai simplu de transportat. Insa, cu putin ajutor, reusiti sa o mutati acolo unde aveti nevoie. Usile combinei sunt reversibile, ceea ce ofera libertate deosebita utilizatorului.

Despre Siemens KG39VVL31

Combina frigorifica Siemens KG39VVL31 – un model aparte de la Siemens

Citeste si despre LG GTB583SHHZD

Combina frigorifica Siemens KG39VVL31 este foate economica, iar acest atribut este un mare plus pentru cei care intentioneaza sa o achizitioneze un produs care sa nu le ruineze bugetul. Drept urmare, produsul face parte din clasa A++, consumand mult mai putin decat cele din clasa A+ sau A simplu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

CrisperBox este un compartiment special al combinei care vine cu regulator de umiditate. Acesta determina prospetime pentru fructe si legume, astfel incat acestea sa aiba parte de un gust sanatos, o culoare perfecta vreme mai indelungata. Mirosurile sunt tinute la distanta, ceea ce inseamna ca acelasi lcuru se intampla si cu bacteriile.

Dintre dotari nu lipseste si functia de supercongelare. Aceasta face ca alimentele sa fie bine racite, fara ca ele sa fie afectate de introducerea unor noi produse in congelator. In felul acesta, combina nu are de suferit, ci este pastrata mereu in conditiin bune. Ba mai mult, exista si o functie foarte rapida de supercongelare. Aceasta este necesara celor care vor sa se bucure de alimente perfect racite, fara a-si face griji ca va dura mult.

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Combina frigorifica Siemens KG39VVL31 aduce un suport special pentru sticle. Acestora nu le este permis sa se rastoarne sau loveasca. Ele sunt bine asezate pe raft si au rolul de a fi mereu la indemana utilizatorului.

Big Box este un alt compartiment care, asa cum indica denumirea, este folosit pentru a aseza alimente congelate, de dimensiuni mari. De exemplu, carnea intra in aceasta categorie. Aceasta poate fi destul de voluminoasa, mai ales in preajma Craciunului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestei combine este ceva mai mare, avand in vedere faptul ca lipseste sistemul No Frost. In cazul in care acesta ar fi fost prezent, nu s-ar fi putut considera o suma foarte mare, ci una pe care am putea s-o numim decenta. Insa, chiar si asa, nu putem contesta rezultatele bune oferite de aceasta combina moderna si inovativa. Asa ca ivestitia este una demna de luat in calcul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply