Arctic AK60340NF+

Vreti un loc bun pentru depozitarea alimentelor voastre? Vreti o combina frigorifica eficienta? Atunci trebuie sa faceti o alegere inteligenta, inca de la inceput. Cum este acest lucru posibil? Este simplu: mizati pe modelul frigorific Arctic AK60340NF+, un model cu sistem No Frost, consum redus de energie si pret bun. (Doar acum la reducere)

Arctic AK60340NF+

Despre Arctic AK60340NF+

Combina frigorifica Arctic AK60340NF+ inseamna un model format din linii drepte, simple. Culoarea este cea a inovatiei, respectiv gri inox.

Arctic AK60340NF+
Combina frigorifica Arctic AK60340NFMT , 302 l, H 175.4, Clasa A+, Full No Frost, Argintiu

Volumul este potrivit, ceea ce inseamna nu mai mult de 302 L. La fel sunt si dimensiunile.

Despre Arctic AK60340NF+

Combina frigorifica Arctic AK60340NF+ – un model No Frost, exact asa cum aveti nevoie

Citeste si despre Arctic O30P+

Intuiti, probabil, faptul ca cel mai de pret atu al combinei Arctic AK60340NF+ este sistemul No Frost. Este firesc sa fie astfel, deoarece el se influenteaza intr-o foarte mare masura pe celelalte. Mai precis, vorbim de consum redus, ceea ce este si firect deoarece combina face parte din clasa A+. Si desi aveti poate impresia ca o combina cu un consum redus nu ofera performante la fel de buna ca una solicitanta din punct de vedere al energiei electrice, dati-ne voie sa va spunem ca va inselati.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Mergand mai departe, tot sistmeul No Frost este cel care influenteaza pozitiv perioada de pastrare a alimentelor. In acest fel, fructele si legumele nu se usca, ci isi mentin gustul proaspat si textura apetisanta vreme mai indelungata. Vorbim aici de pana la 2 saptamani. Totodata, carnea, odata congelata, va fi pastrata si ea in conditii excelente.

Volumum acestei combine este si el generos, fiind de 302 L. Este genul, asadar, de combina de familie. Mergand mai departe, o alta functie cu adevarat utila si interesanta in cazul acestui model este EcoBuzz. Ea nu permite combinei sa fie deschisa mai mult de 1 minut, pentru a nu influenta in mod negativ temperatura si umiditatea din interior. In felul acesta, mirosurile neplacute, rezultate din alterarea alimentelor nu sunt alteceva decat un episod din trecut.

Citeste si despre Bosch KGV39VL31S

Tehnologia Full No Frost pe care utilizatorii o adora pur si simplu nu doar ca nu ingheata alimentele, dar nici nu permite formarea ghetii in compartimentele combinei. Acest lucru reprezinta un adevarat avantaj deoarece utilizatorii nu mai au grija dezghetarii produsului, vreme mai indelungata.

Air Flow Dual Tech este sistemul de aer al combinei care determina o circulatie continua a curentilor, astfel incat acestia sa invaluie placut alimentele, racindu-le perfect. Si totul fara a afecta prospetimea produselor stocarte in interior. Aceasta tehnologie moderna face ca Artic sa fie o recomandare de top pentru o multime de utilizatori moderni nu doar de la noi din tara, ci si de peste hotare, ceea ce justifica popularitatea produsului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei Arctic AK60340NF+ este marisor, dar nu exagerat. Aceasta vine si cu termostat ajustabil, care ofera libertate utilzatorului, permitandu-i sa seteze el dupa necesitati si dupa bunul plac temperatura din interior. Ba mai mult, ventilatorul din interiorul combinei distribuie curentii de aer, ceea ce face ca fiecare compartiment al acesteia sa fie un loc propice pentru pastrat alimentele, dar nu pentru a se dezvolta bacteriile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply