Daewoo RN-307RDQB

Daca va doriti un model aparte de combina frigorifica, va recomandam Daewoo RN-307RDQB, un dispozitiv inteligent, intuitiv, modern. (Doar acum la reducere)

Daewoo RN-307RDQB

Despre Daewoo RN-307RDQB

Designul acestei combine frigorifice este cu totul si cu totul special. Iar acest lucru se datoreaza culorii sale negre care denota stil si eleganta. Este o cobina bine definita, cu dimensiuni potrivite, ideale pentru o bucatarie moderna. Ba mai mult, nuanta simpla nu doar ca o face sa aiba un caracter aparte, dar o ajuta sa se asorteze usor cu restul elementelor din bucatarie: gresie, faianta, tapet, mobilier sau alte electrocasnice.

Daewoo RN-307RDQB
Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB, 305 l, Clasa A+, No Frost, Dispenser apa, Display Touch-Control, H 187 cm, Negru

Dar de ajuns cu elementele legate de design. Haideti sa aflam povestea functionalitatii acestei combine.

Despre Daewoo RN-307RDQB

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB – nu este nevoie sa va pricepeti la tehnologie ca sa-i intelegeti caracteristicile

Citeste si despre Arctic ANK366NFS+

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQB este genul de model care se impune pe piata electrocasnicelor. Ea are foarte multe de oferit, iar acest lucru se cunoaste, chiar de la primele utilizari. Mai inatai de toate, trebuie mentionat faptul ca modelul face parte din clasa de economisire A+, ceea ce o face o combina performanta, dar care nu determina o factura mare la energie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Spre deosebire de alti producatori, Daewoo a inteles ca de importanta este mancarea sanatoasa si alimentatia realizata calculat pentru utilizatori. Astfel, nu doar ca aceasta combina detine Sistem No Frost care pastreaza alimentele cat mai proaspete, vreme mai indelungata, ci contine si dozator de apa. Acesta permite utilizatorului sa se bucure de apa rece, proaspata oricand are nevoie.

Ganditi-va numai la limonada pe care o puteti obtine. Iar printr-o simpla apasare de maneta, va puteti bucura de apa rece. Repede si usor. Pana si copii pot face asta, co conditia ca ei sa ajunga la dozator.

Citeste si despre Bosch KAD90VI20

Un alt atribut bun al acestei combine este nivelul de zgomot, care se dovedeste mult mai redus decat in cazul altor modele, chiar si din gama Daewoo. In plus, exista acea tehnologie specifica numita Cycle Balancing care se ocupa de faptul ca aceasta combina sa nu devina deranjanta. Astfel, ea poate fie asezata, chiar si in locul in care doarme utilizatorul.

Sistemul de iluminare este pe baza de Crystal LED, fapt care determina o vizibilitate excelenta in interiorul frigiderului. In felul acesta, indiferent de produsul pe care il cautati, acesta va fi mai usor gasit. Functia numita Doodorizer este cea care se ocupa de combaterea mirosurilor neplacute. Asa ca daca hotarati sa asezati o mancare cu aroma de usturoi in frigider, precum un sos, ea nu va raspandi mirosul puternic, afectand restul alimentelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Usile combinei, la fel ca in cazul modelelor moderne, sunt reversibile. Acest lucru ajuta sa deschideti usor frigiderul, indiferent de locatia in care este acesta amplasat. Si pentru ca este vorba de o combina performanta si nu de un dispozitiv oarecare, inauntru exista compartimentul Farmers Case cunoscut pentru faptul ca ofera spatiu suficient pentru depozitarea in cele mai bune conditii a fructelor si legumelor. Acestea sunt mentinute proaspete, o perioada mai indelungata. Pretul combinei nu este mare, ci este in conformitate cu alte modele de combine frigorifice cu dotari asemanatoare. Asa ca investitia merita atentia utilizatorului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply