Arctic AK60365NFMT+

Utilizatorii care au nevoie de o combina de familie trebuie sa apeleze cu incredere modelul frigorific Arctic AK60365NFMT+. Acest produs este excelent din punct de vedere al dotarilor de care da dovada, fiind in acelasi timp un produs de culoarea gri inox. Este o nuanta moderna, asa cum se dovedeste si combina in sine. (vezi oferta de AZI)

Arctic AK60365NFMT+

Despre Arctic AK60365NFMT+

Volumul acestei combine este de 316 L, ceea ce nu este mult, insa este suficient pentru depozitarea alimentelor unor consumatori obisnuiti. Este un volum bun, care ofera libertate utilizatorului de a aseza in interior tot felul de alimente: de la fructe si legume si pana la carne, lactate, branzeturi, mancaruri gatite etc.

Arctic AK60365NFMT+
Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+, 316 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost, Argintiu

Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+ este capabila de mai mult de atat. Pentru un pret economic, care o transforma intr-un model accesibil, ea ofera dotari superioare. Mai jos gasiti despre ce este vorba intr-un raport mai detaliat.

Despre Arctic AK60365NFMT+

Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+ – sistem No Frost, atribute bune

Citeste si despre Heinner HF-215A+

Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+ este un produs special prin simplul fapt ca include acest sistem No Frost. Ea da dovada de inteligenta si de o capacitate excelenta pentru depozitarea mai multor tipuri de alimente, incepand cu fructele si legumele, care necesita un regim de depozitare special si terminand cu carnea care are nevoie de mai mult spatiu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Insa, No Frost nu inseamna doar atat. No Frost inseaman zero bacterii, zero mirosuri neplacute in interiorul combinei. In felul acesta, produsul isi va face treaba bine si este unul care sustine ideea se sanatate, contribuind semnificativ la combaterea daunatorilor. Acest lucru este un mare plus, mai ales pentru cei fragili, al caror sistem imunitar este inca slabit.

Clasa de eficienta energetica este A+, ceea ce inseamna un consum cu adevarat redus. Referitor la la acest lucru, putem vorbi de o economisire pana la 24%. Iar functiile combinei nu sunt sub nicio forma afectate de acest lucru.

Citeste si despre Samsung RS66N8100S9/EF

Sistemul de racire No Frost, pe care l-am mentionat deja, nu permite formarea ghetii si nici nu determina un nivel ridicat de umiditate. Rafturile acestei combine includ si ele atributul de a fi ajustabile, ceea ce termina libertate utilzatorului. In plus, ele sunt confectionate din sticla rezistenta, ceea ce inseamna siguranta sporita. Aceasta nu se zgarie si nu se crapa, chiar daca sunt depozitate alimente ceva mai voluminoase sau mai grele.

Fast Freeze XL Zone este un compartiment de dimensini mari, care se afla pozitionat in interiorul congelatorului si care determina o racire rapida. Acesta poate fi folosit pentru toate tipurile de alimente. Mai mult decat atat, Fresh Max 0 Grade este un compartiment special. Temperatura acestuia se apropie de 0 grade si se dovedeste locul ideal pentru lactate sau carne.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul combinei prezentate nu este mare. Combina frigorifica Arctic AK60365NFMT+ uimeste prin caracteristici rezistente, design clasic, functii de racire bune si sistemul No Frost care previne formarea ghetii in interiorul sau. Asadar, ea are tot ce utilizatorul ar putea avea nevoie, inclusiv la categoria pret. Nu trebuie uitate sub nicio forma compartimentele spatioase si termostatul ajustabil. Acesta permite ca temperatura sa fie reglata in functie de nevoile utilizatorului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply