Arctic AK60320NFEMT+

Combina frigorifica Arctic AK60320NFEMT+ este exact ce o familie ar putea avea nevoie. Dotata cu un display LCD care face ca partea sa frontala sa fie foarte atractiva, aceasta da dovada de atribute bune, dar si de caracteristici usor de gasit. (vezi reducerile de AZI)

Arctic AK60320NFEMT+

Despre Arctic AK60320NFEMT+

Ventilatorul amplasat in interiorul combinei se asigura ca aceasta da dovada de o temperatura constanta in interior. Astfel, nu se poate vorbi de umiditate excesiva sau temperaturi prea ridicate sau prea scazute.

Arctic AK60320NFEMT+
Combina frigorifica Arctic AK60320NFEMT+ , 320 l, Clasa A+, H 185.3, No Frost, Argintiu

Iar in cazul in care se intampla ca utilizatorul sa fie grabit si sa uite usa deschisa a combinei, aceasta avertizeaza sonor gratie atribuzului Eco Buzzer. Insa asta nu este tot. Functii precum cea numita Fast Cooling demonstreaza ca produsul este unul demn de luat in calcul pentru cei care mizeaza, intr-adevar pe ideea de performanta. Temperatura dorita se obtine in timpul cel mai scurt posibil.

Despre Arctic AK60320NFEMT+

Combina frigorifica Arctic AK60320NFEMT+ – volum generos, caracteristici la fel de generoase

Citeste si despre Beko GN163122X

Cand spunem volum, in cazul modelului Arctic AK60320NFEMT+, ne referim la 320 L. Aceasta este valabil atat pentru congelator, cat si pentru frigider.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Referitor la sistemul de functionare, in cazul acestui model vorbim, la fel ca in cazul tuturor combinelor moderne de sistemul NO FROST. No frost inseamna compartimente fara depuneri de gheata, care au rolul de a raci alimentele, fara a ingreuna sarcinile utilizatorului in ceea ce priveste prepararea lor ulterioara. Acest lucru inseamna ca utilizatorul nu trebuie sa stea sa le dezghete, ci doar le scoate din interiorul frigiderului/ congelatorului si se apuca sa le preparare.

Dincolode asta, No Frost isi asuma angajamanetul de a se ocupa de bacterii si mirosuri. El nu permite microbilor sa se aseze pe alimente, indiferent de natura acestora. Totul se realizeaza printr-un control bine determinat asupra temperaturii, dar si umiditatii. De multe ori, in spatiu cu un nivel de umezeala prea ridicat sau prea scazut afecteaza grav calitatea alimentelor, facandu-le sa-si piarda prospetimea.

Citeste si despre Candy CCTOS 482

Desigur, acest lucru este valabil mai ales in cazul verdeturilor, fructelor si legumelor. Dar asta nu inseamna ca lactatele sau carnea ar avea de suferit. Fast Freeze XL Zone este un compartiment de dimensiuni mai mari, care determina o congelare rapida pentru toate alimentele. Nu conteaza de ce fel de alimente este vorba, important este ca aceste nu vor fi inghetate, ci doar racite corespunzator.

Ari Flow Dual Tech este tehnologia de racire care actioneaza in cadrul acestei combine. Ea detine curenti de aer multidirectionati, astfel fel sa fie pastrata acea calitate a alimentelor de care vorbeam. Iar prin calitate intelegem toate cele trei atribute: gust, miros si aspect. Pana la urma, cine nu isi doreste sa se bucure de alimente proaspete si gustoase? Avand in vedere acest lucru, prospetimea este un lucru deosebit de important.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul modelului de combina prezentat este unul stabilit in conformitate cu dotarile acesteia. Astfel, nu este un pret mare, ci unul bine stabilit. Nu trebuie uitata nici functia Vacanta, una dintre principalele atribute ale acestei combine. Aceasta poate fi setata astfel incat sa genereze un consum la minimum, atunci cand utilizatorul este plecat de acasa si nu foloseste combina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply