Samsung BRB260176WW/EF

Tehnologia Samsung a implementatat la nivelul combinelor frigorifice sau a oricarui fel de electrocasnice in care aceasta companie a investit dotari moderne, capabile sa le transforme intr-o alegere de top pentru orice isi doreste ceva diferit si atractiv. Astfel, a rezultat si modelul de combina frigorifica Samsung BRB260176WW/EF, o alegere foarte interesanta pentru o multime de utilizatori. (Doar acum la reducere)

Samsung BRB260176WW/EF

Despre Samsung BRB260176WW/EF

Printre dotarile acestui dispozitiv frigorific inteligent se numara si un volum bun de 264 L. Acesta este suficient de generos pentru cei care prefera modelele incorporabile, potrivite din punct de vedere al dimensiunilor, dar in acelasi timp incapatoare pentru mai multe tipuri de alimente.

Samsung BRB260176WW/EF
Combina frigorifica incorporabila Samsung BRB260176WW/EF, 264 l, Full NoFrost, Touch control, Clasa A++, H 177 cm

Ceea ce subliniaza caracterul modern al combinei Samsung BRB260176WW/EF in materie de design este faptul ca aceasta este un dispozitiv cu touch. Astfel, ea permite un control al interiorului sau chiar din exterior, prin simplul fapt ca ofera utilizatorului informatii despre temperatura interna, dar si cat de bine sunt racite alimentele. Referitor la inaltime, va precizam ca aceasta masoara 177 cm.

Despre Samsung BRB260176WW/EF

Samsung BRB260176WW/EF – o combina care reuneste designul interesant cu dotarile inteligente

Citeste si despre Beko BCHA275K2S

Cand spunem dotari inteligente ne referim in primul rand la un consum cat se poate de redus. Desigur, cand facem aceasta afirmatie ne referim la modul de racre al combinei, care este si el foarte puternic. Astfel, acest model marca Samsung vine cu un sistem de tipul No Frost. Acesta este cel care se ocupa de o foarte buna racire a alimentelor, fara a depune deasupra lor gheata. Dincolo de asta, No Frost combina eficient performantele cu consumul redus, fiind genul de sistem care are grija si de prospetime.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si pentru ca tot am amintit aceasta idee, va mentionam ca in cazul acestei combine vorbim despre un nivel optim de umiditate. Combina nu permite depunerea de condens pe alimentele sale si nici pe peretii laterali. Ba mai mult, aceasta vine cu un sistem de evaporare si ventilare, care raceste fiecare compartiment in parte si care are rolul de racire usoara a alimentelor.

Astfel, prin control deplin al umiditatii si umezelii, obtinem in cazul combinei Samsung BRB260176WW/EF un loc perfect pentru a pastra chiar si produse perisabile asa cum sunt fructele, legumele sau verdeturile. Acestea din urma ajung sa se ofileasca foarte usor, daca nu sunt tinute intr-un loc special amenajat pentru ele.

Citeste si despre Zanussi ZRB36101XA

Tehnologia specifica modelelor Samsung, respectiv Twin Cooling Plus este cea care sustine caracterul proaspat al alimentelor. Dincolo de asta, ea determina o circulatie a aerului, invaluind fiecare produs intr-un val de prospetime. Si asta este secretul care duce la atat la pastrarea aspectului placut al alimentelor, cat si la proprietatile bune ale acesteia.

In afara de cele mentionate anterior, in cazul Samsung BRB260176WW/EF vorbim si despre flexibilitate. Aceasta combina permite pastrarea alimentelor atat la temperaturi prestabilite, cat si la cele pe care le considera necesare utilizatorul. Astfel, acesta nu trebuie sa-si faca griji atunci cand isi doreste ca produsele sale sa fie racite rapid si eficient.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model de combina este bine stabilit in raport cu dotarile si tocmai de aceea produsul merita investitia realizata.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply