Hotpoint ENTYH 19261 FW

Frigiderul vechi pe care l-ati folosit mai multi ani s-a defectat si sunteti in cautarea unuia nou, marca Hotpoint? Ati primit recomandari de la mai multi prieteni si acum sunteti confuz in privinta modelulului pe care sa il cumparati? Va doriti un frigider cat mai complex, mare, cu numeroase functii si la un pret cat mai avantajos? Ce parere aveti de modelul Hotpoint ENTYH 19261 FW? (vezi disponibilitatea)

Hotpoint ENTYH 19261 FW

Despre Hotpoint ENTYH 19261 FW

Hotpoint se bucura in prezent de feedback-urile pozitive si de aprecierele a numerosi clienti din foarte multe tari din Europa si implicit si din tara noastra. Produsele sale sunt variate si se remarca printr-un excelent raport pret- calitate. La fel se intampla si in cazul modelului Hotpoint ENTYH 19261 FW, despre care veti avea aceeasi parere dupa ce veti descoperi care ii sunt atuurile.

Hotpoint ENTYH 19261 FW

Frigider Hotpoint ENTYH 19261 FW, 378 l, Clasa A+, No Frost, H 190.5 cm, Avena

Acest frigider se evidentiaza in primul rand prin tehnologia No Frost Air Tech Evolution, care asigura o temperatura constanta si o racire mai rapida, comparativ cu alte aparate frigorifice standard, in felul acesta alimentele sunt pastrate in conditii optime si isi pastreaza proprietatile mai mult timp.

Despre Hotpoint ENTYH 19261 FW

Un model bine gandit, cu numeroase atuuri

Citeste si despre Bosch KAG90AI20

Modelul acesta de frigider beneficiaza, intre altele si de tratamentul special cu ioni de argint a peretilor sai interiori, care are rolul de a preveni acumularea mucegaiului, a bacteriilor si asigura o pastrare perfecta a alimentelor, indiferent daca este vorba despre carne, branzeturi sau fructe si legume.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigiderul Hotpoint ENTYH 19261 FW se remarca printr-un volum net de 316litri si un sistem automat de dezghetare a frigiderului. Producatorul a conceput frigiderul cu 3 rafturi si inca 4 pe usa acestuia. De asemenea, aveti la dispozitie un compartiment dedicat depozitarii fructelor si legumelor, care cu siguranta va va fi de mare ajutor pe toata perioada anului.

In privinta congelatorului, acest model se claseaza undeva la mijloc, daca ne referim la volumul net de 62 de litri, in schimb are o capacitate de inghet de 5 kg in 24 de ore, ceea ce inseamna destul de mult, comparativ cu alte modele. Sistemul de dezghetare este automat, la fel ca in cazul frigiderului.

Citeste si despre Arctic AND266+

Cu siguranta multi dintre dumneavoastra se intreaba cat consum un astfel de aparat frigorific, tinand cont de dotarile sale. Asa cum este si normal, modelul Hotpoint ENTYH 19261 FW are un consum mai mare fata de cel intalnit in cazul altor frigidere de dimensiuni mai mici, insa este destul de bun, tinand cont de ceea ce ofera in schimb. Consumul anual de energie este de 350kwh, acesta fiind inclus in clasa de eficienta energetica A+.

Designul modelului Hotpoint ENTYH 19261 FW este unul foarte elegant, aspect datorat si culorii sale- bej. De asemenea, panoul de afisaj electronic pozitionat in partea de sus a aparatului, pe usa congelatorului ii confera stil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Modelul acesta este unul foarte bine conceput, care poate fi folosit de intreaga familie. Pretul este unul avantajos, iar compartimentarea este una practica si eficienta. Acest frigider isi merita banii, iar marca Hotpoint reprezinta in mod cert garantia calitatii. Puteti lua in calcul varianta cumpararii frigiderului Hotpoint ENTYH 19261 FW, deoarece cu siguranta veti avea motive sa fiti multumiti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply