Miele KFN 28132 ws

Vi se pare ca nu aveti suficient spatiu de depozitare a alimentelor in frigiderul pe care il aveti? Obisnuiti sa faceti cumparaturi destul de multe si aveti nevoie de un produs care sa le pastreze in siguranta? Va punem la dispozitie un exemplar modern care va indeplini multe caracteristici esentiale. Este vorba despre combina frigorifica Miele KFN 28132 ws. O astfel de combina va ofera exact ceea ce aveti nevoie: spatiu si un consum redus.(vezi oferta de AZI)

Miele KFN 28132 ws

Despre Miele KFN 28132 ws

Latimea produsului este de 60 cm, o inaltime pe care o regasim la mult produse. De asemenea, adancimea sa este si ea de 65.7 cm. Nu trebuie uitat nici de greutatea pe care o are acest model, care este de 65, iar inaltimea de 185 cm.

Miele KFN 28132 ws
Combina frigorifica Miele KFN 28132 ws, 304 l, Clasa A++, H 186 cm, Alb

Combina frigorifica Miele KFN 28132 ws are o incastrare standard, iar diplay-ul pe care il are aceasta este de tip LCD. Usa exemplarului are o deschidere spre partea dreapta. Sistemul de racire de tip No Frost este prezent in componenta congelatorului.

Despre Miele KFN 28132 ws

Combina frigorifica Miele KFN 28132 ws – cateva informatii utile despre partea interna

Citeste si despre Heinner HC-H292A+

Acest exemplar functioneaza pe baza unui sistem de racire modern acesta fiind de tip No Frost. In ceea ce priveste consumul de energeie pe care il are acesta trebuie spsu ca este de 232 kWh, ceea ce este un mare plus intrucat nu este vorba despre un consum ridicat. Zilnic, consumul acestuia este de 0.635 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Clasa energetica a produsului este A++, ceea ce inseamna un consum scazut de energie. Astfel, veti plati mai putin pentru facturile la curentul electric cu siguranta.

Volumul net de care dispune aceasta combina frigorifica este de 304 l, acesta fiind un volum destul de mare. Este important de precizat faptul ca acest exemplar detine si un compartiment special pentru oua, aici putand fi pastrate acestea. In plus, volumul net al frigiderului combinei frigorifice Miele KFN 28132 ws este de 304 l. Rafturile de care dispune acest produs marca Miele sunt in numar de 4, iar cel de pe usa este unul singur.

Citeste si despre Arctic AD70420N

Trebuie specificat faptul ca acest model are si un congelator util al carui volum este de 95 l. Mai trebuie specificat faptul ca acesta are si 3 compartimente necesare pentru a aseza alimentele. Combina frigorifica Miele KFN 28132 ws are un sistem modern de blocare a usii, precum si o alarma acustica utila in cazul in care usa a fost deschisa prea mult timp.

Cat despre tehnologiile pe care le include acest exemplar trebuie spus ca sunt: No Frost, DynaCool, VarioRoom si DuplexCool. DynaCool este acel sistem care va contribui la o mai buna circulare a aerului in frigider, ceea ce este un mare avantaj. ComfortClean este functia datorita careia exteriorul aparatului va fi mai usor de curatat. Cu VarioRoom rafturile se vor pute ajusta astfel incat sa puteti aseza o cantitate mai mare de alimente.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Miele KFN 28132 ws este un produs special, care nu consuma mult curent si este destul de incapator. In ceea ce priveste pretul sau trebuie spus ca este unul cat se poate de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply