Beko RCNA406E40XB

Va doriti o combina frigorifica noua pentru locuinta dumneavoastra? Ce ziceti de modelul Combina frigorifica Beko RCNA406E40XB? Va va placea cu siguranta.(vezi disponibilitatea)

Beko RCNA406E40XB

Despre Beko RCNA406E40XB

Despre culoarea de care dispune acest exemplar trebuie spus ca este argintiul, aceasta fiind o culoare frumoasa, cu multe avantaje pentru o incapere. Latimea pe care o are acest dispozitiv este de 59.5 cm, iar adancimea masoara 66.5 cm. Are o intaltime destul de buna, aceasta fiind de 203 cm.

Beko RCNA406E40XB
Combina frigorifica Beko RCNA406E40XB, 362 l, Clasa A+++, H 203 cm, NeoFrost Compartiment 0°C, Kitchen Fit, Everfresh+ , 203 cm, Argintiu

Combina frigorifica Beko RCNA406E40XB prezinta un ssitem de racire de tip Neo Frost, acesta fiind unul cat se poate de bun. Anual, consumul de energie este de 188 kWh. Are si o tensiune la alimentare de 220 – 240 V, aceasta fiiind una destul de buna. Un mare plus pe care il are aceasta combina frigorifica este faptul ca are o autonomie fara curent destul de buna, aceasta fiind de 33 h.

Despre Beko RCNA406E40XB

Combina frigorifica Beko RCNA406E40XB – importanta caracteristicilor tehnice

Citeste si despre LG GMB714PZXV

Despre display-ul pe care il are aceasta combina frigorifica trebuie spus ca este de tip LCD, acesta fiind unul destul de modern. Nu este o combina frigorifica care sa consume mult curent electric avannd in vedere faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++, clasa de eficienta energetica performanta cu un consum cat se poate de redus de curent electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Beko RCNA406E40XB nu produce mult zgomot, avand in vedere faptul ca are un nivel de zgomot de 37 dB. Ce mai trebuie stiut este faptul ca detine un volum net total de 362 l, ceea ce inseamna ca este o combina cu suficient spatiu de depozitare pentru alimente. De asemenea, acesta are si un compartiment legume & fructe, loc special pentru pastrarea acestora in cat mai mult siguranta.Drept accesorii include de catre aceasta combina frigorifica trebuie spus ca sunt Suport pentru oua, Suport pentru sticle, Tava pentru gheata.

In ceea ce priveste aceasta combina frigorifica mai trebuie precizat si faptul ca dispune de un frigider care are un volum de 253 l, acesta fiind unul destul de incaptor. Numarul rafturilor acestui frigider sunt de 3, care sunt realizate din sticla acestea fiind unele destul de bune pentru pastrarea alimentelor in siguranta. Cele de pe usa sunt in numar de 4, acestea fiind unele cat se poate de necesare.

Citeste si despre Beko GN1630225

Congelatorul pe care il include aceasta combina frigorifica este unul incapator, acesta avand o capacitate de 109 l. Compartimentele sale sunt in numar de 3, iar capacitatea de inghet este de 6 kg/24 h. Utile pentru pastrarea alimentelor dumneavoastra sunt functiile pe care le are acest firgider, acestea fiind: vacanta, avertizare luminoasa, Racire rapida, Congelare Rapida.

Semnalarea audio pentru usa deschisa care il are acesta este si ea prezenta.tehnologiile pe care se bazeaza functionarea acestui model sunt unle destul de bune, acestea fiind: NeoFrost Dual Cooling, precum si No Frost Freezer. Active Dual Cooling si No Frost sunt cele care vor asigura racirea alimentelor prin intermediulcurentilor ventilati de aer. Acesta este un sitem modern ce nu va contribui in niciun fel la formarea ghetii. Datorita compresorului ProSmart Inverter, combina frigorifica nu va avea o functionare zgomotoasa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Beko RCNA406E40XB isi merita din plin banii, avand in vedre tehnologia pe care se bazeaza, precum si celelalte trasaturi importante.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply