Bosch KIV38X20

Daca te gandesti sa achizitionezi o combina frigorifica este clar ca ai nevoie sa cat mai mult spatiu unde sa depozitezi alimentele. Iar aceasta este o alegere cat se poate de buna. Asta pentru ca iti va garanta exact rezultatele de care ai nevoie: alimente pastrate in siguranta si mult spatiu pentru depozitare. Insa, alegerea acesteia nu este chiar usoara. Tocmai de aceea, noi te sfatuim sa te gandesti la ce anume ai vrea sa contina noua ta combina frigorifica, respectiv compartimentele si alte trasaturi importante. (vezi disponibilitatea)

Bosch KIV38X20

Despre Bosch KIV38X20

Cu cat aceasta are mai mult spatiu si este mai dotata cu diverse functii, cu atat, alimentele tale vor fi pastrate mai bine. O recomandare care va va placea cu siguranta este Combina frigorifica incorporabila Bosch KIV38X20, o combina moderna cu multe specificatii bune.

Bosch KIV38X20
Combina frigorifica incorporabila Bosch KIV38X20, 279 L, Clasa A+, Alb

Spatiul de racit al unei combine frigorice este impartit, de obicei, in mai multe compartimente. Unul este rezervat fructelor si legumelor, altul pentru branzeturi, iar alte modee, cum este si cel de fata poate avea si rafturi pentru depozitarea anumitor alimente care sunt de dimensiuni mai mici, ceea ce reprezinta un aspect util. Impartirea acestei se realizeaza in doua: frigider si congelator. Acestea pot avea capacitati diverse, insa, de obicei, sunt ceva mai mari fata de un frigider obisnuit.

Despre Bosch KIV38X20

Combina frigorifica incorporabila Bosch KIV38X20 – cateva precizari folositoare

Citeste si despre Sharp SJXE680MBK

In primul rand, despre Combina frigorifica incorporabila Bosch KIV38X20 trebuie stiut faptul ca prezinta o clasa climatica de tipul ST. Despre sistemul de dezghetare al frigiderului acestei combine frigorifice trebuie spus ca este de tip automat, ceea ce inseamna ca se va dezgheta destul de usor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Mai trebuie stiut si faptul ca frigiderul are cateva rafturi care sunt realizate din sticla, aceasta fiind usor de curatat. Safety Glass, respectiv sticla care va conferi stabilitate alimentelor. Pe usa frigoderului se afla cateva suporturi extra adanci care sunt de mare folos cand vine vorba de pastrare bauturilor sau a diverselor alimente pe care vreti sa le aveti la indemana.

In al doilea rand, aceasta Combina frigorifica incorporabila Bosch KIV38X20 detine si un loc special pentru pastrarea fructelor si a legumelor, acesta fiind denumit sertarul pentru fructe si legume cu baza ondulat. Acesta are un rol important intrucat va proteja fructele si legumele de condens. In plus, mirosurile de la alte alimente nu vor fi amestecate cu cele de la fructe si legume, fiecare fiind protejate cat se poate de bine.

Citeste si despre Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153R

Si asta nu este tot. Aceasta combina frigorifica incorporabila Bosch KIV38X20 mai are si un compartiment special pentru pastrarea alimentelor de mici dimensiuni. Un astfel de compartiment este de mare ajutor intrucat veti reusi sa va depozitati astfel de aliment intrucat loc sigur, astfel incat acestea sa poata fi si usor de gasit.

O combina frigorifica buna va avea intotdeauna un sistem de racire care sa pastreze alimentele intr-o stare cat mai buna un timp indelungat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica incorporabila Bosch KIV38X20 reprezinta o alegere care merita din multe puncte de vedere. Aceasta are un pret potrivit pentru ceea ce ofera, ceea ce o face o achizitie demna de luat in calcul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply