Beko RCNE560E30DZXB

O combina frigorifica ce merita cumparata pentru locuinta dumneavoastra este Combina frigorifica Beko RCNE560E30DZXB. Acest model are dimensiuni destul de bune. Astfel, este vorba despre o latime de 70 cm, iar o adancime de 74.8 cm. Mai include si o inaltime de 192 cm. (vezi disponibilitatea)

Beko RCNE560E30DZXB

Despre Beko RCNE560E30DZXB

Usile acestei combine sunt reversibile, ceea ce inseamna ca se pot schimba atat in partea dreapta, cat si in partea stanga. Este un exemplar de culoare argintie, ceea ce inseamna ca se va potrivi oricarei bucatarii, aceasta fiind o culoare destul de placuta. Tehnologiile care stau la baza acestei combine frigorifice sunt: NeoFrost Dual Cooling, EVERFRESH+, Compartiment 0°C, Active Fresh Blue Light™, Cooling Fan.

Beko RCNE560E30DZXB
Combina frigorifica Beko RCNE560E30DZXB, 497 l, Clasa A++, NeoFrost Dual Cooling, Everfresh+, Compartiment 0°C, H 192 cm, Argintiu

Sistemul de racire pe care il are aceasta combina frigorifica este Neo Frost, un sistem de raicre modern care are grija ca alimentele sa fie pastrate mereu cat mai bine.

Despre Beko RCNE560E30DZXB

Combina frigorifica Beko RCNE560E30DZXB – caracteristicile tehnice

Citeste si despre Arctic O23+

Despre consumul anual de energie de care dispune aceasta combina frigorifica trebuie spus ca este de 342 kWh. Nu trebuie uitat de precizat nici faptul ca acest exemplar are o clasa climatica buna, aceasta fiind SN-T. Acestui model ii revine si o tensiune la alimentare de 220 – 240 V. Despre acest exemplar trebuie spus si faptul ca are o autonomie fara curent de 24 h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Beko RCNE560E30DZXB are un display de tip LCD, acesta fiind un display destul de modern. Eficienta energetica de care da dovada acest model face parte din clasa energetica A++, aceasta fiind o clasa de eficienta energetica moderna. Nivelul de zgomot al aparatului este de 40 db. Cat despre volumul net total al acestei combine frigorifice trebuie spus ca este unul destul de crescut, acesta fiind de 497 l.

Despre acest exemplar mai trebuie spus ca detine si un compartiment legume & fructe unde acestea vor fi pastrate proaspete un timp indelungat. Mai mult, trebuie spus ca aceasta combina frigorifica include un suport pentru oua, precum si o tava pentru gheata, acestea fiind accesorii importante ale unei combine frigorifice.

Citeste si despre Liebherr Cnef 3915

Frigiderul de care dispune acest are un volum de 352 l, ceea ce inseamna ca este un model destul de incapator. De asemenea, acesta mai are in interiorul sau si 3 rafturi, pe care veti putea a aseza diverse alimente pentru a fi pastrate un timp indelungat. Tot in numar de 3 sunt si rafturile de pe usa acestuia. Dezghetarea pe care o include aceasta combina frigorifica este una de tip automat. Nu trebuie uitat de spus nici faptul ca rafturile incluse in interior sunt unele realizate din sticla securizata, ceea ce le face stabile.

Combina frigorifica Beko RCNE560E30DZXB dispune si de un congelator care are un volum net total de 145 l. Compartimentele acestuia sunt in numar de 3, iar sistemul sau de dezghetare este tot automat. Drept capacitate de inghet a acestuia trebuie spus ca este de 6.5 kg. Functiile necesare ala cestui model sunt precizate dupa cum urmeaza, acestea fiind: Water Dispenser, Functie de vacanta, Functia de racire rapida, Congelare Rapida, XXL Bottle holder, Slim tank water dispenser, Display touch control, Big Freezer, Bottle Rack. In momentul in care usa acestuia va sta deschisa prea mult timp trebuie stiut ca semnalarea audio va va anunta ca trebuie inchisa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Beko RCNE560E30DZXB este un produs care isi va face bine treaba din multe puncte de vedere, iar pretul sau este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply