Liebherr Cnef 3915

Pentru cei care isi doresc sa iab o combina frigorifica de calitate superioara pot sa opteze pentru un produs pe care il recomndam. Acesta face parte dintr-o gama destul de buna si indeplineste numeroase condii. Este vorba despre combina frigorifica Liebherr Cnef 3915.(vezi disponibilitatea)

Liebherr Cnef 3915

Despre Liebherr Cnef 3915

Latimea este necesara, aceasta fiind cea care masoara 60 cm. Mai mult, trebuie spus ca dispune si de o adancime de 62.5 cm. Mai mult, are si o inaltime e 201.1 cm, fiind un model inalt. SmartSteel suprafata care va reduce semnificativ vizibilitatea amprentelor. Datorita acesteia, suprafata se va curata usor si va fi si rezistenta la zgarieturi sau lovituri.

Liebherr Cnef 3915
Combina frigorifica Liebherr Cnef 3915, 340 l, VarioFrost, Touch Control, Clasa A++, H 201 cm, Inox

In primul rand, trebuie spus ca are o suprafata care este realizata din inox, aceasta fiind una care se va potrivi in orice incapere. Usile dispun de o deschidere reversibila, acesta lucru fiind un plus. Culoarea pe care o are exemplarul este inoxul, aceasta fiind o culoare potrivita pentru o incapere.

Despre Liebherr Cnef 3915

Combina frigorifica Liebherr Cnef 3915 – caracterisitici care va vor convinge sa o cumparati

Citeste si despre Hansa FK205.4

Sistemul No Frost pe care il include modelul este cel care va va ajuta sa pastrati alimentele cat mai mult timp intr-un mod cat mai proaspat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Despre consumul care ii revine acesteia trebuie spus ca este de 263 kWh anual. Zilnic, acesta va fi de 0.718 kWh. Combina frigorifica Liebherr Cnef 3915 dispune de o clasa climatica de tip SN-T. Cat despre tensiunea la alimentare pe cate o are trebuie spus ca este de 220 V, 240 V. In ceea ce priveste sistemul de racire pe care il inclde congelatorul si frigiderul trebuie spus ca este vorba despre No Frost. Despre eficienta energetica trebuie spus ca este de tip A++, aceasta fiind cea care va reduce consumul de curent electric destul de mult. Aceasta produce zgomot cu un nivel de 39 Db.

Luand in considerare volumul net total de 340 l putem spune ca va va fi de ajutor in privinta asezarii unei cantitati mari de alimente. In plus, compartimentele speciale sunt importante, acest model avand un compartiment pentru sticle. Combina frigorifica Liebherr Cnef 3915 are un volum net al frigiderului de 221 l. Acestuia ii revin 4 rafturi din sticla, iar dezghetarea frigiderului se produce in mod automat. Congelatorul este unul incapator cu un volum net de 119 l. De asemenea, si acesta se dezgheata tot automat.

Citeste si despre Daewoo MFRS-T30H3

Modelul mai are si un sistem de blocare pentru copii. Acesta este util intrucat va preveni oprirea din greseala a aparatului. Alarma pentru usa va avertiza utilizatorul daca aceasta a fost deschisa mai mult de 60 de secunde. Astfel, alimentele vor fi protejate si vor fi pastrate in conditii de siguranta.

DuoCooling este un sistem important care include 2 circuite de racire complet separate. Astfel, vor fi separate ambele compartimente, atat congelatorul, cat si frigiderul. Fiecare compartiment va pastra sa cum trebuie alimentele avand temperatura potrivita. Powercooling este sistemul care va raci alimente care au fost depozitate curand creand o temperatura potrivita. De asemenea, acesta reduce consumul de energie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Liebherr Cnef 3915 isi merita banii, dar si locul in casa dumneavoastra. Spor la cumparaturi!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply