Heinner HC-H273XWD+

Cautati o combina frigorifica pentru locuinta dumneavoastra? Va recomandam un model performant demn de luat in considerare, fiind vorba despre combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+. Aceasta este un model care se potriveste fara doar si poate in interiorul bucatariei dumneavoastra. Pentru ca alimentele dumneavoastra sa fie pastrate organizat, aceasta prezinta cateva rafturi utile. (vezi disponibilitatea)

Heinner HC-H273XWD+

Despre Heinner HC-H273XWD+

Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+ este caracterizata de culoarea inoxului. Cu o latime de 55 cm, putem spune ca aceasta va incapea si locurile ceva mai inguste. Adancimea de care da dovada este de 58 cm, aceasta fiind destul de buna. Despre inaltime trebuie spus ca este de 175.57 cm. Produsul cantareste 55 kg, o greutate potrivita.

Heinner HC-H273XWD+
Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+, 267 l, Dozator de apa, Clasa A+, H 176 cm, Inox

Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+ prezinta un consum de energie de 248 kWh anual. Acest produs este dotat cu o clasa climatica tip N-ST. Drept agent de racire pe care il prezinta acesta trebuie spus ca este R600a. In plus, tensiunea la alimentare a acestuia este de 230 V. Acest dispozitiv are o incastrare de tip standard, iar usa se deschide spre partea dreapta si spre partea stanga.

Despre Heinner HC-H273XWD+

Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+ : trasaturi tehnice interne importante

Citeste si despre Heinner HC-H312WA+

Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+ dispune de clasa de eficienta energetica A+, aceasta fiind cea care va reduce consumul de curent electric destul de mult.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Zgomotul produs de aceasta combina frigorifica este de 42 dB. In plus, volumul net total pe care il prezinta acesta de 267 l. Reprezentativ pentru acest model este si faptul ca include un compartiment pentru fructe si legume. Aici veti putea pastra alimentele dumneavoastra, precum si tava pentru gheata si suportul pentru oua. Acestea vor fi depozitate in siguranta pentru o perioda indelungata.

In ceea ce priveste interiorul frigiderului trebuie spus ca este unul destul de incapator intrucat dispune de o capacitate de 199 l. Rafturile frigiderului sunt in numar de 3, fiind unele destul de bune. Precizam faptul ca rafturile de pe usi sunt in numar de 4, utile pentru organizarea alimentelor.

Citeste si despre Beko CN161220DS

Frigiderul se dezgheata automat, aceasta fiind o caracteristica importanta. Nu trebuie uitat nici de materialul din care sunt realizate rafturile acesta fiind sticla. Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+ are un congelatorul al carui volum este de 68 l. In plus, sistemul de dezghetare al produsului este unul manual. Referitor la capacitatea pe care o poate ingheta acesta trebuie spus ca este de 3 kg/24 h. De spus este si faptul ca acesta prezinta un dozator util pentru apa. Acesta va pastra apa rece pe timpul verii atunci cand veti avea mai multa nevoie.

Combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+ dispune de iluminare cu LED in interior, precum si de un termostat reglabil. Ambele functii sunt utile. Este necesar de precizat faptul ca fiind iluminat in interior veti putea avea o vizibilitate mai buna a alimentelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Heinner HC-H273XWD+ este un exemplar destul de bun, cu un volum potrivt pentru a pastra alimentele o perioada cat mai indelungata de timp. In plus, acesta este un model destul de indicat pentru o familie care are nevoie sa depoziteze lapte sau fructe si legume pentru cei mici.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply