Miele KFN 15842

Orice familie isi doreste sa aiba un consum redus la curentul electric. Astfel, este necesara achizitia unor aparate electronice care sa nu consume mult curent electric. Un astfel de aparat este si combina frigorifica Miele KFN 15842 pe care o recomandam. Este necesar un astfel de exemplar pentru bucataria dumneavoastra, astfel ca va veti bucura sa aveti un astfel de model in locuinta. (vezi disponibilitatea)

Miele KFN 15842

Despre Miele KFN 15842

Acest model este de culoare argintie. Latimea sa este de 75 cm, iar adancimea este de 63 cm. Inaltimea pe care o masoara este de 180 cm. Cat despre greutatea sa trebuie spus ca este de 103 kg.

Miele KFN 15842
Combina frigorifica Miele KFN 15842, 331 l, Clasa A++, H 186 cm, Inox

Acest exemplar are un sistem de racire de tip No Frost datorita caruia alimentele vor fi pastrate fara sa se formeze depuneri de gheata pe alimente. Consumul anual de energie al acestuia este pe masura, acesta fiind de 265 kWh. Zilnic, acesta are un consum de energie de 0.726 kWh, fiind destul de redus.

Despre Miele KFN 15842

Combina frigorifica Miele KFN 15842 – un model economic si modern

Citeste si despre Arctic O10+

Combina frigorifica Miele KFN 15842 are o suprafata din inox, ceea ii confera un aspect placut si o face usor usor de curatat. Mai mult decat atat, trebuie spus ca acest exemplar are si un display de tip LCD. Usa pe care o are se deschide spre partea dreapta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Prezenta sistemului de racire in interiorul congelatorului va oferi numeroase avantaje intrucat alimentele vor fi pastrate cat mai bine. In ceea ce priveste eficienta energetica trebuie spus ca acest model include o clasa de eficienta energetica performanta aceasta fiind A++. Despre aceasta clasa de eficienta energetica trebuie spus faptul ca va va va scuti de cheltuielile crescute ale facturilor la curentul electric, ceea ce este un mare plus.

Acest lucru inseamna ca veti avea un consum scazut de curent electric ca nu veti mai cheltui multi bani pe facturile la curentul electric. Acest exemplar emite un nivel de zgomot de 42 dB. Aceasta combina este una destul de incapatoare intrucat prezinta un volum net total de 331 l. In plus, acest model are in dotarea sa si un compartiment special pentru a putea pastra ouale. Acestea vor fi pastrate in siguranta pentru mult timp.

Citeste si despre Heinner HF-100A+

Frigiderul acestui model de combina frigorifica Miele KFN 15842 are un volum de 331 l, fiind destul de incapator. Acesta include 4 rafturi utile pentru a aseza alimentele si o usa. De mare utilitate sunt rafturile cat mai multe pentru cei care au nevoie sa organizeze alimentele cat mai bine.

Combina frigorifica Miele KFN 15842 are si un congelator de mare utilitate pentru pastrarea alimentelor, avand un volum de 82 l. Ca functie a acestuia precizam sistemul de blocare a usii precum si alarma acustica. Tehnologii ale sale sunt sistemul No Frost, DynaCool, precum si VarioRoom. In plus, mai are si tehnologia DuplexCool. Acestea sunt importante intrucat va ajuta sa

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Miele KFN 15842 prezinta cateva caracteristici demne de luat in calcul pentru bucataria dumneavoastra, fiind un model economic, dar si incapator. Cat despre pretul pe care il are trebuie spus ca este unul potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply