Liebherr Premium CBNPgw 4855

Ce spuneti de o combina frigorifica moderna care sa va pastreze alimentele cat mai bine? Va va garanta cat multe avantaje: combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgw 4855.(vezi disponibilitatea)

Liebherr Premium CBNPgw 4855

Despre Liebherr Premium CBNPgw 4855

Latimea aceastei combina frigorifica masoara 60 cm. De asemenea, adancimea pe cae o include este de 68.5 cm. Este un model cu o inaltime de 201 cm, fiind un exemplar destul de inalt. Greutatea este si ea pe masura, fiind de 105.2 Kg.

Liebherr Premium CBNPgw 4855
Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgw 4855, BluPerformance, Clasa A+++, Display touch, 344 l, NoFrost,DuoCooling, H 201 cm, Design Glass White

Despre display-ul incorporat de aceasta combina, trebuie mentionat faptul ca este unul de tip touchscreen. Usile acestei combine frigorifice sunt reversibile, iar acest lucru nu poate fi decat un avantaj pentru amenajarea locuintei. Necesar de spus este faptul ca exteriorul este de culoare albul.

Despre Liebherr Premium CBNPgw 4855

Este combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgw 4855 o alegere care merita pentru o bucatarie?

Citeste si despre Samsung RB31FSRNDSA

Puterea de care da dovada acest model este de 190 W. Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgw 4855 se bazeaza pentru racirea alimentelor pe sistemul No Frost. Destul de redus este consumul anual de energie, acesta fiind de 149 kWh. Astfel, zilnic, va consuma 0.408 kWh. Despre clasa climatica trebuie spus ca este de tip SN-T. Are o autonomie destul de crescuta, intrucat va rezista timp de 24 h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgw 4855 are un sistem de racire a alimentelor de tip No Frost, acesta fiind cel care va avea grija ca alimentele sa fie pastrate in conditii cat mai bune. Clasa de eficienta energetica de tip A++ este cea care va va ajuta sa va economisiti consumul de curent electric. Despre nivelul de zgomot trebuie precizat faptul ca este de 37 Db.

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgw 4855 are un volum net total de 344 l. De asemenea, volumul brut total este de 391 l. Pentru pastrarea proaspata a fructelor, aceasta va pune la dispozitie un compartiment special pentru fructe & legume. In plus, mai include si un compartiment pentru sticle. Tot in interior veti fasi tava pentru gheata si suportul pentru oua.

Citeste si despre Liebherr Confort K 2804

Include un frigider cu un volum de 243 l, fiind unul de bun. In plus, mai are si 4 rafturi din sticla necesare pentru a aseza alimentele. Mai mult, mai are si 3 rafturi pe usi unde se pot pastra alimente. Sistemul dezghetare automat este unul facil, fiind un aspect important. Despre congelatorul pe care il include acest model trebuie precizat faptul ca detine un volum de 101 l, acesta fiind unul destul de mare. Cele 3 compartimente sunt exact ceea ce aveti nevoie pentru a putea pastra la congelat o cantitate de 16 kg/24 h.

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgw 4855 are functii importante precum: iluminarea LED, functia de super congelare, dar si reglarea electronica a temperaturii. In plus, include si functia pentru vacanta. Mai mult, are si functie super racirem, dar si un filtru impotriva mirosurilor. De asemenea, detine si functie ECO. Semnalarea audio pentru usa deschisa este eficienta intrucat veti sti cand aceasta a stat deschisa prea mult timp. Tehnologii modelului sunt: SmartDevice, SoftSystem, DuoCooling, PowerCooling, dar si BluPerformance.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgw 4855 merita sa o aveti. Pretul este pe masura trasaturilor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply