Gorenje by Starck NRK612ST

Cautati o combina frigorifica din gama Gorenje? O alegere buna pentru dumneavoastra este combina frigorifica Gorenje by Starck NRK612ST. (cea mai buna oferta AICI)

Gorenje by Starck NRK612ST

Despre Gorenje by Starck NRK612ST

Usa produsului are o deschidere spre parte dreapta, iar culoarea exteriorului este griul. Prezinta o latime de 60 cm, iar adancimea este de 64 cm. Este un exemplar inalt care masoara 185 cm. Greutatea sa cantareste 84 Kg. Are si un cablu cu o lungime de 2 m. Culoarea sa este griul.

Gorenje by Starck NRK612ST
Combina frigorifica Gorenje by Starck NRK612ST, 307 l, Clasa A++, No Frost, H 185 cm, Sticla Gri

Puterea acestei combine frigorifice din gama Gorenje este de 120 W. Aceasta dispune de un compresor si are un consum de energie anual de 235 kWh, care poate fi considerat unul destul de redus. Modern si eficient, sistemul de racire de tip No Frost va raci alimentele cat mai bine.

Despre Gorenje by Starck NRK612ST

Combina frigorifica Gorenje by Starck NRK612ST – cateva aspecte necesare de stiut

Citeste si despre Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Zilnic, aceasta combina frigorifica Gorenje va ava un consum de 0.64 kWh. Necesar de stiut este faptul ca acest exemplar are o clasa climatica destul de buna, aceasta fiind de SN-N-ST-T. Acest lucru inseamna ca aceasta poate fi asezata in locuri diverse din punct de vedere al temperaturii exterioare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

In cazul in care se va lua curentul electric, trebuie sa stiti ca acest model are o autonomie de 18 h. Clasa de eficienta energetica este A++ aceasta fiind incorporata de aceasta combina frigorifica. Acest lucru va oferi numai rezultate bune intrucat veti avea un consum scazut de curent electric. Ca nivel de zgomot trebuie spus ca este de 42 db.

Necesar de stiut atunci cand veti achizitiona un astfel de aparat electrocasnic este volumul sau. Iar o combina frigorifica va avea intotdeauna un volum ceva mai ridicat, astfel incat sa aveti suficient spatiu pentru depozitarea alimentelor, acest model avand un volum net total de 307 l. Volumul brut total este si el de 329 l.

Citeste si despre AEG RCB63726KX

Combina frigorifica Gorenje by Starck NRK612ST detine acele compartimente care sunt speciale pentru anumite alimente: compartimentul pent.ru produse lactate si compartimentul pentru legume & fructe. Sunt considerate drept accesorii utile ale acestei combine frigorifice: suportul pentru oua, cel pentru sticle, dar si tava pentru gheata.

Frigiderul este prevazut cu un volum de 222 l. Pentru a fi organizate cat mai bine, produsele, acest model va pune la dispozitie 4 rafturi realizate din sticla. Dezghetarea este de tip automat, iar rafturile pe care le incorporeaza usile sunt in numar de 2.Congelatorul de care dispune acest frigider este dotat cu un volum de 85 l. De asemenea, congelatorul are 2 compartimente, acestea fiind necesare pentru a depozita carnea sau orice altceva aveti de pastrat. Mai include si un compartiment Big Box, dar si o capacitate de inghet de 5 kg/24 h. L fel ca frigiderul, si congelatorul se dezgheata tot automat. Drept functii ale acestuia trebuie spus ca sunt cea de super racire, dar si cea de ionizare. Pentru a va atentiona atunci cand uitati usa deschisa, acest model are si functie de semnalare audio. Tehnologiile sale sunt MultiFlow 360° si AdaptTech.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Gorenje by Starck NRK612ST este produsul ideal pentru dumneavoastra, iar pretul sau nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply