Heinner HC-H273BKWD+

Aveti in vedere cumpararea unei combine frigorifice in viitorul apropiat si va aflati in momnetul in care va documentati referitor la caracteristicile sale? Daca nu v-a impresionat nimic pana acum, avem noi o sugestie care va va impresiona fara doar si paote. Aceasta este: Combina frigorifica Heinner HC-H273BKWD+, o combina frigorifica moderna. (vezi disponibilitatea)

Heinner HC-H273BKWD+

Despre Heinner HC-H273BKWD+

Culoarea acestei combine frigorifice este negrul, ceea ce va conferi eleganta si un stil aparte incaperii. Cat despre latimea pe care o are trebuie specificat ca este de 55 cm, iar adancimea are 58 cm. Inaltimea care ii revine acestui model este de 175.57 cm. Cat despre greutatea pe care o detine acest model trebuie specificat faptul ca este de 55 kg.

Heinner HC-H273BKWD+
Combina frigorifica Heinner HC-H273BKWD+, 267 l, Dozator de apa, Clasa A+, H 176 cm, Negru

Anual, aceasta combina frigorifica are un consum de 248 kwh. Clasa climatica a acesteia este de tipul N-ST, aceasta fiind o clasa destul de buna. Cat despre agentul de racire pe care il are aceasta Combina frigorifica Heinner HC-H273BKWD+ trebuie spus ca este de R600a.

Despre Heinner HC-H273BKWD+

Ce caracteristici trebuie sa cunoastem despre Combina frigorifica Heinner HC-H273BKWD+ ?

Citeste si despre Samsung RB31FERNDB

Combina frigorifica Heinner HC-H273BKWD+ are o tensiune la alimentare de 230 V. Deschiderea usii acesteia se realizeaza atat spre partea dreapta, cat si spre partea stanga. Eficienta energetica a acestui model este de tipul clasei A. Mai trebuie stiut si faptul ca aceasta are un nivel de zgomot de 42 db. In ceea ce priveste volumul net total al sau trebuie spus ca este de 267 l, fiind o combina frigorifica cu multe avantaje din acest punct de vedere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Heinner HC-H273BKWD+ are si un compartiment special pentru fructe si legume, ideal pentru pastrarea acestora cat mai mult timp. Drept accesorii pe care le include trebuie spus ca sunt suportul pentru oua, dar si tava pentru gheata.

Frigiderul pe care il are aceasta combina frigorifica are un volum de 199 l, ceea ce inseamna ca se va potrivi de minune pentru pastrarea unei cantitati destul de mari de alimente. Rafturile sunt in numar de 3. Usile dispun de 4 rafturi utile pentru depozitarea diverselor tipuri de alimente. In ceea ce priveste sistemul de dezghetare al acestui tip de produs trebuie spus ca este unul de tip automat.

Citeste si despre Samsung RB31FWRNDSA

Mai mult decat atat, materialul din care sunt realizate rafturile usilor acestei Combina frigorifica Heinner HC-H273BKWD+ este sticla. In plus, mai are si un dozator util pentru apa. Congelatorul pe care il include este unul destul de incapator, avan ud un volum de 68 l. Acesta este compatimentat in 3 rafturi utile pentru depozitarea alimentelor.

Despre acest congelator mai trebuie spus ca are un sistem de dezghetare de tip manual, iar capacitatea de inghet a acestuia este de 3 kg/24 h. O functie utila a acestuia este faptul ca prezinta iluminare LED, aceasta fiind importanta intrucat veti vedea mai bine alimentele din interior. Aceasta iluminare este eficienta din punct de vedere energetic, fiind si durabila. In plus, mai are si un termostat reglabil.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Heinner HC-H273BKWD+ este un model care merita achizitionat avand in vedere trasaturile pe care le are aceasta, pretul si pretul sau.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply