Samsung RH56J6917SL

Alimentatia este importanta pentru fiecare dintre noi si poate fi analizata din perspectiva unui stil de viata sanatos dar poate fi vorba si despre analiza acesteia prin perspectiva utilizarii unor electrocasnice avantajoase.(cea mai buna oferta AICI)

Samsung RH56J6917SL

Despre Samsung RH56J6917SL

Pentru a putea sa pastrati o cantitate foarte mare de produse alimentare sau poate de mancare gatita trebuie sa dispuneti de un frigorific eficient din acest punct de vedere iar Samsung RH56J6917SL poate fi un astfel de produs.

Samsung RH56J6917SL
Side by side Samsung RH56J6917SL, 555 l, Clasa A+, No Frost, H 180 cm, Argintiu

Alegerea unui side by side poate fi vazuta ca una posibila strict din perspectiva pretului de achizitie si a faptului ca volumul net pe care il ofera este unul generos insa Samsung RH56J6917SL poate sa ofere mai multe elemente benefice.

Despre Samsung RH56J6917SL

Pentru mai mult

Citeste si despre Arctic O23+

Faptul ca Samsung RH56J6917SL ofera mai mult poate fi legat de spatiul de stocare dupa cum spuneam iar volumul net total este unul de 555l. Distributia acestui volum cu siguranta conteaza si ea si veti avea valoarea de 179l pentru congelatorul acestui model in timp ce pentru partea de frigider volumul net este unul de 376l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Ca si elemente ce vin sa aduca ceva in plus din perspectiva spatiului de stocare disponibil veti avea compartimentele congelatorului dar si cele 5 rafturi pentru frigider, cele 5 rafturi de pe usa sau compartimentul pentru fructe si legume. In privinta materialului pentru rafturi acestea sunt din sticla si daca veti analiza mai in amanunt partea de usi a Samsung RH56J6917SL veti avea si un dispencer de apa prezent pe usa congelatorului.

Un volum mai generos inseamna si un volum mai generos in privinta spatiului pe care Samsung RH56J6917SL il va ocupa in cadrul locuintei voastre iar pentru asta veti putea sa folositi caracteristicile constructive. Valoarea exacta a dimensiunii este de 91.2 cm pentru latime, 73.2 cm pentru adancime si de 179.4 pentru inaltime iar daca trebuie transportat sau mutat veti avea o greutate de 133kg.

Citeste si despre Beko GN163130ZGB

Daca am vazut ceea ce ofera la exterior si ceea ce inseamna asezarea sa mai avem de vazut cateva elemente ce tin de partea de functionare si de interior a Samsung RH56J6917SL. Veti avea partea de tehnologie Twin Cooling Plus, MultiFlow sau prezenta unui compresor Inverter Digital. Tot de acestea mai putem lega si functiile pe care le poate oferii acest model si veti avea semnalizarea acustica pentru când usa este uitata deschisa dar si iluminarea de tip LED.

Tot de ceea ce inseamna stabilirea unor conditii ideale de temperatura vom lega si prezenta unor sistem de racire de tip No Frost dar care vin si cu sisteme de dezghetare automata a celor doua compartimente. Acelasi element poate fi vazut ca important si prin prisma consumului de energie electrica si care atingând un nivel mediu de 452 kWh pe an pozitioneaza acest model in clasa de eficienta energetica A+. Nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce ar putea fi nivelul de zgomot pe care il produce in timpul functionarii pentru ca nivelul maxim este unul de 42dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Mai mult spatiu pentru alimente este cu siguranta ceva avantajos dar daca la acest spatiu se adauga si ceea ce inseamna conditii ideale de temperatura si umiditate atunci putem discuta despre un alt nivel de electrocasnice.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply