Heinner HC-V336A+

Locul pe care il ocupa gatitul in viata fiecaruia depinde de preferintele pe care le au dar poate depinde si de timpul pe care il aloca acestui proces culinar. Exista persoane care gatesc de placere si se relaxeaza facand acest lucru dar exista si persoane care gatesc pentru ca nu au incotro. Cred ca pentru ambele situatii este nevoie de prezenta unui spatiu de stocare pentru alimente sau pentru mancare destul de incapator si astfel ajungem la discutia despre o combina frigorifica putand fi chiar si un model Heinner HC-V336A+.(vezi oferta de AZI)

Heinner HC-V336A+

Despre Heinner HC-V336A+

Privit de la distanta acest model de combina frigorifica Heinner HC-V336A+ nu ofera foarte multe elemente care sa iasa in evidenta ci este un model destul de linistit dar in acelasi timp fiabil pentru mai toate locuintele sau de ce nu pentru spatiile destinate relaxarii si servitului mesei la locul de munca. In privinta nuantei este vorba despre aceasi nuanta clasica si consacrata a electrocasnicelor adica alb dar partea de manere incorporate aduce ceva special in aerul acestui model.

Heinner HC-V336A+

Combina frigorifica Heinner HC-V336A+, 336 l, Clasa A+, Tehnologie Less Frost, H 186 cm, Alb

Nu se poate discuta despre design fara a se discuta despre dimensiunea acestui model si asta prin faptul ca va fi nevoie de incadrare atat in designul bucatariei cat si in spatiul fizic pe care aceasta il poate oferii. Veti avea de tinut cont de inaltimea de 186 cm, de latimea de 59.5 cm, de adancimea de 65 cmn dar si de faptul ca usile sunt cu o deschidere spre dreapta dar aveti si avantajul de a avea usi reversibile .

Despre Heinner HC-V336A+

Functii

Citeste si despre Beko RCSA365K20XP

Nu stiu daca poate fi vorba despre functii dar cu siguranta daca ne referim la spatiul interior al acestui model Heinner HC-V336A+ poate fi vorba despre functionalitate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Aveti astfel la dispozitie o combina frigorifica ce dispune de un volum net de 336l si care se regaseste intr-un frigider de 230l si un congelator de 106l. Este cu siguranta vorba despre un volum mai mic decat in cazul unui model side by side insa este un volum suficient pentru majoritatea familiilor.

Analizate fiecare separat putem sa avem in prim plan partea de frigider ce va pune la dispozitie 3 rafturi din sticla pe care sa le asezati functie de nevoi, un compartiment pentru fructe si legume dar si 3 rafturi pe usa acestuia. Pentru congelator veti avea 3 compartimente dar in acelasi timp veti avea si capacitatea de congelare de pana la 4.5 kg in 24h.

Citeste si despre Arctic AK54305S+

Pentru ambele compartimente putem sa vorbim si despre partea de sistem de racire cu care este prevazuta combina Heinner HC-V336A+.

Veti avea o tehnologie de tip FrostLess dar si o iluminare interioara de tip LED insa intreaga functionare inseamna si un nivel de zgomot iar nivelul maxim pentru acest model este unul de 41dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Chiar daca spatiul pentru asezarea mancarii sau anumitor produse este mai generos decat in cazul unui frigider cu doua usi partea de pret de achizitie nu este cu mult mai mare. Nici in partea de consum de energie electrica nu vor fi foarte multe probleme pentru ca Heinner HC-V336A+ se pozitioneaza in clasa A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply