Bosch KGV36VW32

In materie de spatiu pe care il detine locuinta putem avea multe lucruri la care sa fim atenti si poate fi vorba despre multe elemente pe care sa le elegeti pentru a exploata cat mai bine suprafata locuintei voastre. In egala masura cu partea de incadrare in spatiul de care dispuneti mai trebuie sa aveti in vedere si partea de functii pe care anumite electrocasnice le pot avea fie ca este un model Bosch KGV36VW32 sau altul.(vezi oferta de AZI)

Bosch KGV36VW32

Despre Bosch KGV36VW32

Frigorificele pot fi destul de usor de diferetiat si puteti avea partea de frigider, veti putea avea congelatorul sau poate fi vorba despre un frigider cu doua usi, un model side by side sau poate o combina frigorifica precum Bosch KGV36VW32. Denumirea poate sa cantareasca destul de mult cand vine vorba despre alegerea unui model potrivit insa nu este singurul element care conteaza ci trebuie sa fie vorba despre amalgam de functii si caracteristici.

Bosch KGV36VW32

Combina frigorifica Bosch KGV36VW32, 309 l, Clasa A++, H 186 cm, Alb

Partea de aspect a acestui model insa depinde in prima faza de finisajele reusite, de muchiile si contururile foarte bine finisate dar si de partea de afisaj LCD prezent. Cu siguranta nu putem sa vorbim despre aspect fara sa atingem putin partea de dimensiune pe care un electrocasnic o poate avea. Fiind o combina frigorifica totusi trebuie sa va asteptati la faptul ca va fi un model putin mai impunator insa pentru o imagine clara si completa veti avea o inaltime de 186 cm, o latime de 60 cm si adancimea de 65 cm.

Despre Bosch KGV36VW32

Functii

Citeste si despre Beko RCNA366E30ZXB

In anumite situatii partea de deschidere a usilor poate fi legata de gabaritul si de spatiul pe care il necesita pentru instalare insa pentru acest model Bosch KGV36VW32 putem sa vorbim despre o prima functie avantajoasa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Daca directia de deschidere standard spre dreapta nu este una care sa va avantajeze atunci veti putea foarte simplu sa schimbati acest lucru fiind vorba despre un sistem de usi reversibile.

Capitolul functiilor poate sa continue insa tot de la partea de aspect si de gabarit si asta prin analiza celor doua compartimente si a caracteristicilor ce tin de utilizarea efectiva a acestora. pentru congelator veti avea prezente 3 compartimente dintre care unul este de tip Big Box, veti avea un volum net total de 94l dar si o capacitate de congelare de pana la 7kg in 24h.

Citeste si despre Gorenje RK6191AW

In partea de frigider volumul net de care dispune acest model este unul de 214l si este structurat cu ajutorul unuia dintre cele 4 rafturi din sticla, a compartimentului pentru fructe si legume sau poate a celor 3 rafturi de pe usa.

Indiferent de compartiment nu trebuie uitate functiile precum cea de super congelare, cea de iluminare interioara sau tehnologia de tip LowFrost si VarioZone.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In incheierea a ceea ce poate sa va ofere un astfel de model putem avea partea de functii ce tin de prietenia cu produsele sau alimentele din interior prin autonomia de pana la 23h pe care o are fara curent. O buna prietenie poate fi si cea din perspectiva consumului de resurse iar asta prin pozitionarea Bosch KGV36VW32 in clasa A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply