Bosch KGF39SB45

Sunt multe motive ce pot duce la studierea unor astfel de electrocasnice precum Bosch KGF39SB45 insa dintre toate situatiile cele care sunt mai de preferat si cele care pot sa va ajute sa alegeti un astfel de model tin de partea de sporire a confortului unei locuinte sau bucatarii.(vezi oferta de AZI)

Bosch KGF39SB45

Despre Bosch KGF39SB45

Aspectul unei combine frigorifice poate fi destul de consacrat iar asta prin partea de situare a frigiderului in partea superioara si a congelatorului in partea inferioara. De la acest aspect putem sa trecem la ceea ce inseamna nuanta speciala a modelului Bosch KGF39SB45 si asta prin faptul ca este o combina frigorifica de culoare neagra. Nu doar acest lucru va aduce insa un plus pentru designul interior al locuintei voastre ci veti mai avea si partea de asezare prin prisma dimensiunii pe care o are.

Bosch KGF39SB45

Combina frigorifica Bosch KGF39SB45, 343 l, No Frost, H 203, Clasa A+++, Negru

Fiind o combina frigorifica veti avea cu siguranta nevoie de un loc putin mai spatios iar asta prin faptul ca inaltimea acestui model va fi de 203 cm, latimea de 60 cm si adancimea de 66 cm. Elemente de luat in calcul cand veti alege pozitia potrivita pentru Bosch KGF39SB45 mai sunt si usile acestui model iar faptul ca usile sunt unele reversibile va pune la dispozitie o flexibilitate in plus pentru asezarea acestuia.

Despre Bosch KGF39SB45

Functii

Citeste si despre Daewoo RN-308RDQB

Designul poate fi o caracteristica importanta cu atat mai mult cu cat ne arata si ceva functii sau caracteristici functionale pe care le prezinta Bosch KGF39SB45. Avem pentru prima parte legatura dintre aspectul usor impunator si partea de spatiu pe care il veti avea la dispozitie pentru a aseza toate alimentele de care aveti nevoie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pentru frigider acest spatiu inseamna un volum net de 256l iar utilizarea sa tine de cele 4 rafturi din sticla securizata sau poate de cele 3 rafturi de pe usa.

Suplimentar unor rafturi veti mai avea si compartimentul pentru fructe si legume dar si partea de suport pentru sticle. In partea de congelator volumul net este de 87l dar veti avea si 3 compartimente insa in egala masura poate sa conteze si partea de capacitate de congelare de 14 kg in 24h.

Citeste si despre Liebherr Confort CN 3915

Pentru intretinere ceea ce veti avea este partea de sisteme de dezghetare automata si asta prin prisma faptului ca este o combina moderna si care detine sisteme de racire de tip No Frost.

De prezenta acestui sistem de racire se leaga insa si partea de afisaj LCD vizibil pe usa frigiderului insa putem sa legam si partea de tehnologii Home Connect, Multi AirFlow sau VitaFresh. Daca ne referim la utilizarea sigura si eficienta mai putem avea ca si elemente semnificative semnalizarea acustica pentru cand usa ramane deschisa.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Sunt multe functii pe care le puteti analiza la acest model Bosch KGF39SB45 si putem sa continuam cu partea de autonomie de pana la 16h fara curent. Complementar mai puteam avea si ceea ce inseamna eficienta energetica iar un nivel de consum de 180 kWh/ an nu face decat sa aseze acest model in clasa de eficienta energetica A+++ ceea ce este cel mai bun nivel in acest moment.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply