Concept LKV5360

Utilizatorii moderni sunt tentati sa investeasca din ce in ce mai mult in dispozitive si aparrate care sa le faca viata mai usoara. Insa, in ultima vreme, atentia s-a indreptat in special asupra a trei tipuri de electrocasnice: combine frigorifice, aragaz, aspiratoare, televizoare si cafetiere. Aceste 4 aparate sunt aproape indispensabile din locuintele moderne. Iar in ceea ce priveste piata combinelor, urmarind o evolutie a acestora, am observat cat de mult au evoluat din punct de vedere al caracteristicilor. Si iata cum stau lucrurile in ceea ce le priveste. In acest material, atentia ne este cucerita de modelul: Concept LKV5360, un model care mizeaza pe inovatie si performanta. (oferta de AZI aici)

Concept LKV5360

Despre Concept LKV5360

Astfel, aceasta combina frigorifica marca Concept LKV5360 are, desigur, un design inovativ, dar si o tehnologie pe care o intalnim in totdeauna asupra acestor dispozitive smart: No Frost. In ceea ce priveste forma sa, este vorba de o combina dreptunghiulara, menita sa se incadreze bine in mai toate bucatariile.

Concept LKV5360
Combina frigorifica Concept LKV5360, 243l, NoFrost, Clasa A++, H 177 cm, Alb

Dimensiunile sunt aproape standard, fiind necesara o incapere cu cel putin 2 m, pentru ca acest dispozitiv sa aiba loc. Mai precis, in cazul sau vorbim de o inaltime de 177 cm. Culoarea este alba, fiind foarte simplu de asortat. Practic, ea se potriveste cu orice.

Despre Concept LKV5360

Combina frigorifica Concept LKV5360 – genul de combina care te convinge usor sa o cumperi

Citeste si despre Electrolux EJ2801AOW2

Sa incepem cu tehnologia No Frost. In cazul acestui model inseamna curenti de aer care au grija sa raceasca bine alimentele, inconjurandu-le intr-un val de aer rece, astfel incat sa se pastreze vreme mai indelungata. Pornind de la acest fapt, este firesc ca in cazul modelului Concept LKV5360 alimentele sa fie doar bine racite, fara a fi invaluite intr-un strat de gheata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Demn de mentionat in cazul acestei combine este si consumul. In cazul sau vorbimd e un consum redus, fiind vorba de clasa de eficienta energetica A++. Acest lucru se traduce simplu: conectati combina frigorifica Concept LKV5360 la priza si puteti uita de griji.

Nivelul de zgomot reprezinta un atu. De regula, combinele sunt printre cele mai galagioase dispozitive, nereusind, insa, sa depaseasca masinile de spalat. Astfel, in cazul acestui model de combina, putem vorbi lejer de 41 de db, ceea ce nu este deloc mult. O asezati in bucatarie, si nu va faceti griji ca va va deranja vreodata.

Citeste si despre Liebherr Confort CTP2921

Avand in dotare inteligentul sistem No Frost, in cazul combinei Concept LKV5360 vorbim si despre mirosuri. Acestea sunt pur si simplu eliminate. Iar atunci cand utilizatorul deschide usoa combinei, acesta nu va intampina niciun fel de problema.

Totodata, modelul Concept LKV5360 este special creat, astfel incat sa permita o buna gestionare a temperaturii din interiora. Combina nu permite ca atunci cand se deschide usa, curentii de aer sa afecte alimentele din interiorul sau.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, aceasta combina putem spune ca sta foarte bine. Este mai scumpa decat frigiderele, desigur, insa si atributele sale sunt bune. Combina inseamna si o functie smart care se ocupa de eliminarea bacteriilor si a microbilor care ar putea altera alimentele. In felul acesta, vorbim de prospetime in cazul produselor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply