Beko RCNA366K30XB

Sa vorbim putin despre ce inseamna o combina frigorifica ideala pentru o familiei. Ei bine, familiile aleg un model precum Beko RCNA366K30XB, un produs care pare sa incorporeze in carcasa sa un dispozitiv care pare sa le ofere pe toate. (Doar acum la reducere)

Beko RCNA366K30XB

Despre Beko RCNA366K30XB

Beko RCNA366K30XB este genul de combina frigorifica de familie, special creata pentru a satisface poftele tuturor. Pe de-o parte aceasta se poate lauda cu o eficienta energetica buna, sistem de racire inteligent, rafturi rezistente si compartimente generoase pentru toate tipurile de alimente. Dar sa o luam pe rand.

Beko RCNA366K30XB
Combina frigorifica Beko RCNA366K30XB, 324 l, NoFrost, Clasa A++, H 186 cm, Metal Look

Din punct de vedere al volumului si designului aceasta combina de familie este genul care are o nuanta usor de asortat, dimensiuni potrivite si o capacitate buna de 324 L. Si daca tot am mentionat nuanta, va spunem ca aceasta este Metal Look, adica una cu tenta de gri. Inaltimea acesteia este de 186 l.

Despre Beko RCNA366K30XB

Combina frigorifica Beko RCNA366K30XB – o combina care surprinde prin ceea ce ofera

Citeste si despre Beko RCNA340K20XP

Din punct de vedere al eficientei energetice, Beko RCNA366K30XB este genul de produs care se inscrie in tipare. Ea face parte din aceeasi clasa energetica, precum majoritatea combinelor frigorifice, respectiv A++. Si toate asta fara a afeta sistemul de functionare No Frost. Desigur, exista combine frigorifice ceva mai eficiente din punct de vedere energetic, acestea facand parte din clasa A+++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Beko RCNA366K30XB este genul de combina frigorifica ce aduce cu sine un consum optim, insotit de un design inovator de tipul kitchen fit. Cu alte cuvinte, combina este adaptata spatiilor mici din bucatariile nu tocmai generoase, astfel incat utilizatorii sa aiba parte de spatiu suficient pentru a deschide produsul. Mai precis, acest design fit permite chiar o deschidere pana la 90 de grade.

Iluminarea in interiorul combinei Beko RCNA366K30XB este pe baza de LED, fapt care inseamna o mai buna vizibilitate pentru utilizator si, in acelasi timp, un tip de iluminare care nu incalzeste alimentele din interior.

Citeste si despre LG GBB59PZDZS

Insa nu putem continua aceasta recenzie fara sa aducem detalii suplimentare despre sistemul NeoFRost. Acest este cel care asigura cele mai bune conditii de stocare, mai ales in cazul alimentelor usor perisabile precum lactatele sau fructele. Este binecunoscut faptul ca aceste alimente sunt destul de pretentioase atunci cand vine vorba de pastrare, fiind genul care necesita curenti de aer care sa le invaluie in prospetime.

Ba mai mult decat atat, modelul Beko RCNA366K30XB beneficiaza de un ventilator care este montat in compartimentul racitor, astfel incat curentii sa fie uniform distribuiti. Odata cu acest lucru, performantele de racire vor fi crescute, iar mirosurile neplacute neutralizate. Si apropo de acest lucru, iata un alt aspect important care tine de sistemul No Frost: acesta neutralizeaza bacteriile, astfel incat acestea sa nu aiba timp sa ajunga pe alimente. Iar utilizatorii nu trebuie sa-si mai faca griji atunci cand vine vorba de impachetarea alimentelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, un aspect care stim ca influenteaza intr-o foarte mare proportie decizia romanilor, putem spune ca acestea nu este modest, dar nici mare. Vorbim pana la urma despre o combina care vine cu numeroase avantaje.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply