Whirlpool ART 9810A+

Whirlpool ART 9810A+ este genul de combina frigorifica ce se incapataneaza sa le demonstreze celor care o aleg ca este genul de produs care poate satisface simultan mai multe nevoi. Pe de-o parte, este vorba despre o mai buna pastrare a alimentelor, pe de alta parte de o racire destul de rapida si usoara. La toate aceste se adauga si o clasa de eficienta energetica buna. (Doar acum la reducere)

Whirlpool ART 9810A+

Despre Whirlpool ART 9810A+

Si toate acestea intr-o combina alba, placuta din punct de vedere al aspectului si atractiva. Ba mai mult, acest model este incorporabil, fiind genul de model care se integreaza perfect in mobilierul din bucatarie.

Whirlpool ART 9810A+
Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 9810A+, 308 l, Clasa A+, 6th Sense Fresh Control, H 193.5 cm

Volumul sau total este o dovada a generozitatii produsului, fiind vorba de nu mai putin de 308 L. Este vorba, asadar de o combina destul de generoasa. Aceasta este ideala pentru depozitarea alimentelor unei intregi familii.

Despre Whirlpool ART 9810A+

Combina frigorifica incorporabila Whirlpool ART 9810A+ – incorporeaza o combina inteligenta in bucataria ta

Citeste si despre Beko RCNA340K20XP

O tehnologie inteligenta a acestei combine care o ajuta sa se remarce chiar de la inceput este cea care poarta denumirea de Al 6-lea Simt. Aceasta tehnologie este una de control care poate garanta refrigerarea la un nivel de umiditate perfect, indiferent de tipul alimentelor. Dincolo de asta, aceasta tehnologie nu face altceva decat sa prelungeasca perioada de pastrare a alimentelor cu pana la 4 ori. Acest lucru este foarte important, mai ales pentru cei care prefera un stil de viata sanatos si aleg sa consume fructe si legume.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Un alt punct forte al modelului de combina frigorifica Whirlpool ART 9810A+ este faptul ca ea face parte din clasa A+. Aceasta este genul de combina care nu consuma mai mult de 314 kWh pe an, avand in acelasi timp o clasa climatica buna: SN-T. Tensiunea alimentara necesara este de 220-240 V.

Din punct de vedere al nivelului de zgomot al acestui model, Whirlpool ART 9810A+ are doar 35 dB. Aceasta este destul de silentioasa. Mai precis, aceasta emita 35 dB, ceea ce nu este foarte mult, dar nici putin.

Citeste si despre Samsung RB29FDRNDSA

Frigiderul combinei Whirlpool ART 9810A+ are un volum de 228 L, fiind genul de produs care include 4 rafturi si 4 suporturi pe usa. Suporturile interioare sunt realizate din sticla rezistenta, acestea fiind capabile sa sustina o greutate destul de mare. Sistemul de dezghetare al combinei este automat.

Congelatorul are si el un volum net de 80 L si 2 compartimente. Insa, un dezavantaj este faptul ca acesta are o dezghetare manuala. Capacitatea, in schimb, este de 3,5 kg. Referitor la dimensiunile acestui model, acestea sunt si ele potrivite, asa cum este si restul modelului: 54,5 cm x 193,5. Greutatea este de 55,2 kg, fiind potrivita pentru un astfel de model. Ceea ce lipseste dispozitivului Whirlpool ART 9810A+ este un sistem anti-mirosuri si anti-bacterii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

De asemenea, o functie de avertizare sonora ar fi fost excelenta mai ales pentru cei care intentioneaza sa incorporeze acest model intr-un restaurant sau o cafenea. Pretul este insa un plus. Il putem considera unul pe masura dotarilor pe care combina frigorifica Whirlpool ART 9810A+ le ofera utilizatorilor sai.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply