LG GBP32DSKZN

Care sunt cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de alegerea unei combine frigorifice? Sa fie compresorul si capacitatea de racire? Sa fie clasa economica sau modul de distribuire al sertarelor si compartimentelor? Sa fie sistemul No Frost – un sistem care nu ingheata alimentele? Ce ar fi daca am spune – toate cele mai sus enuntate. Iar la acestea se adauga si pretul. Pretul trebuie sa corespunda dotarilor. Si astfel, pe baza acestor cerinte a rezultat LG GBP32DSKZN, o combina frigorifica ce reuseste sa le combine pe toate, intr-o carcasa placuta si atractiva. (Doar acum la reducere)

LG GBP32DSKZN

Despre LG GBP32DSKZN

Designul combinei LG GBP32DSKZN se traduce printr-o culoare gri care o face placuta si usor de asortat. Astfel, aceasta are o inaltime de 203 cm si este dotata cu un display extern. Display-ul poate fi considerat modul combinei de a comunica utilizatorilor sai numarul de grade din interiorul sau, astfel incat acestia sa se asigure ca alimentele sunt bine pastrate.

LG GBP32DSKZN
Combina frigorifica LG GBP32DSKZN, 384 l, No Frost, Compresor Digital Inverter, Display extern, Clasa A++, H 203 cm, Gri

Printre dotarile acestui model se numara si un compresor de tipul Digital Inverter. Acesta este cel care permite racirea buna a alimentelor.

Despre LG GBP32DSKZN

Combina frigorifica LG GBP32DSKZN – si viata e buna in bucatarie

Citeste si despre Heinner HCNF-H320A+

Pornind de la sloganul LG: „Life’s Good”, ne dam seama ca viziuneaza LG este creata in jurul oamenilor. Astfel, acestia au parte de o investitie de incredere atunci cand aleg LG. Totodata, prin modelul LG GBP32DSKZN ne dam seama ca este vorba si despre o inventie inovativa.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si odata cu acest lucru remarcam sistemul No Frost. Acesta este ideal pentru racirea alimentelor de tot felulul, incepand cu carnea si terminand cu fructele si legumele. Mai mult decat atat, fructele si legumele au parte de un sertar special in care temperatura si umiditatea sunt bine setate pentru ca ele sa se pastreze bine vreme mai indelungata.

Clasa de eficienta energetica este A+++, aceasta fiind cea care determina un consum modest de doar 268 kWh. Si toti acestia intr-un an. Clasa climatica a combinei este SN-T, fiind ideala pentru o racire impecabila. Anatomia fara curent este buna, fiind de 16 h. Acest lucru inseamna ca daca se opreste curentul timp de 16 ore, combina frigorifica fiind genul de produs care reuseste sa aiba grija de alimente.

Citeste si despre Arctic O23++

Nivelul de zgomot al combinei frigorifice LG GBP32DSKZN este de 36 dB, ceea ce il face destul de silentios. Volumul net total este foarte generos, LG facat parte din categoria combinelor generoase. Mai precis, in cazul sau vorbim despre 384 L, ceea ce este impresionant.

Materialul din care sunt confectionate rafturile este sticla securizata, fiind genul de combina capabila sa sustina greutate. Si apropo de capacitati, acest model vine cu o capacitate de inghet de 12 kg/ 24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al sistemului No Frost nu intelegem doar ca LG GBP32DSKZN raceste bine alimente, ci lupta considerabil impotriva mirosurilor si a bacteriilor. Acesta este genul de combina care cauta sa protejeze alimentele, prelungind considerabil perioada se pastrare a lor la rece. Si totul pentru un pret care este bine stabilit de catre cei care au creat modelul pe care vi l-am prezentat si noi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply