Daewoo FN-153 Alb

Discutia despre ceea ce inseamna partea de amenajare a unui loc poate sa duca spre o multitudine de directii si spre alegerea sau utilizarea unor produse electronice si electrocasnice diverse.(ACUM la reducere)

Daewoo FN-153 Alb

Despre Daewoo FN-153 Alb

Intr-una dintre directiile mentionate se poate afla si un frigider precum este Daewoo FN-153 Alb insa ceea ce il poate face si mai avantajos este posibilitatea de a il utiliza atat pentru locul de munca, pentru sediul de firma, bucataria proprie dar si pentru utilarea unei camere de hotel sau pensiune.

Daewoo FN-153 Alb

Frigider cu o usa Daewoo FN-153, 124 l, Clasa A+, H 91.5 cm, Alb

Diversitatea utilizarii Daewoo FN-153 Alb se leaga de ceea ce inseamna usurinta cu care poate fi controlata functionarea, usurinta cu care poate fi instalat dar si datorita unui pret de achizitie destul de accesibil.

Despre Daewoo FN-153 Alb

Potrivit oriunde

Citeste si despre Beko RCNA340K20W

Analiza oricarui electrocasnic ales poate fi facuta din mai multe puncte de vedere dar de cele mai multe ori se incepe cu ceea ce inseamna primul contact si anume cel visual. In cazul acestui model Daewoo FN-153 Alb acest contact visual va ofera posibilitatea de a analiza un design special si usor retro iar asta datorita finisajelor pe care frigiderul le are si care il pot scoate usor in evidenta. La fel de important insa poate fi partea de culoare sau de aspect a incaperii unde va fi asezat si de si acesta este strict unul alb exista posibilitatea de a opta si pentru alte nuante daca doriti.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Utilizarile mentionate in prima parte pot sa se diversifice putin si asta pentru ca poate fi vorba si despre alegerea modelului Daewoo FN-153 Alb in idea utilarii casei de vacanta. Idea concreta ar fi insa ca prezenta sa este in acele locuri unde nu se foloseste o cantitate foarte mare de produse sau alimente ce trebuie tinute la rece.

Dimensiunea mai redusa decat a altor modele este ceea ce ne spune despre locul potrivit pentru Daewoo FN-153 Alb si este vorba despre una de 91.5 cm in inaltime, 48.6 cm in latime si 57.4 cm in adancime. La partea de asezare veti avea de tinut cont si de deschiderea usi standard spre dreapta iar pentru a fi transportat unde aveti nevoie veti avea posibilitatea de a va ajuta de greutatea de 26 kg.

Citeste si despre Arctic O14+

Cum se poate intampla ca pentru o racorire mai completa sa aveti nevoie si de gheata sau de un anumit desert congelat Daewoo FN-153 Alb dispune atat de partea de frigider cat si de un mic congelator. Volumul total al celor doua compartimente este de 124l ceea ce poate fi destul de incapator si suficient daca este exploatat cum trebuie.

O buna utilizare a volumului inseamna asezarea intr-un mod corespunzator a produselor pe unul dintre cele doua rafturi de pe usa acestui model, in compartimentul pentru fructe si legume dar si in restul frigiderului prin intermediul raftului din sticla. Ca si caracteristici ce mai pot fi analizate la acesta mai aveti ceea ce reprezinta nivelul de zgomot de 43dB dar si eficienta energetica specifica clasei A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cum fiecare are propriile motive pentru care este in cautarea unui nou frigorific la fel de variate pot fi posibilele utilizari sau avantaje pe care un astfel de frigider le are de oferit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply