Electrolux EN3453MOX

Companii de renume precum Electrolux au dat dovada intotdeauana de rezultate excelente in materie de electrocasnice, fapt care ne-a facut sa le apreciem. Astfel, au rezultat produse precum combina frigorifica Electrolux EN3453MOX, un produs de familie, excelent din punct de vedere al capacitatilor de care da dovada. Aceasta este genul de combina incapatoare si generoasa din punct de vedere al rafturilor. Mai precis, vorbim de nu mai putin de 311 L. (Doar acum la reducere)

Electrolux EN3453MOX

Despre Electrolux EN3453MOX

Mai precis, ea are in dotare un compartiment special pentru stocarea fructelor, legumelor si verdeturilor. Aceasta ajuta la mentinerea unei temperaturi constante, astfel incat aceste alimente sa nu se usuce, ci doar sa fie mentinute proaspete. Ba mai mult, gustul alimentelor nu este afectat, ci este mentinut proaspat si sanatos. Iar acest lucru este cu atat mai important pentru cei mici, implicit pentru parintii cu copii.

Electrolux EN3453MOX
Combina frigorifica Electrolux EN3453MOX, 311 l, Clasa A++, No Frost, H 185 cm, Inox antiamprenta

Compartimentul poarta denumirea de CripsFresh. Iar pentru a testa performantele acestei combine, va invitam sa faceti testul cu salata. Mai precis, lasati in interiorul acesteia o salata verde si veti observa ca aceasta se va pastra vreme mai indelungata decat in cazul combinelor obisnuite.

Despre Electrolux EN3453MOX

Combina frigorifica Electrolux EN3453MOX – rezultate bune de la profesionistii Electrolux

Citeste si despre LG GSX961NSAZ

Tehnologia TwinTech® FrostFree este o tehnologie ce apartine producatorului Electrolux si, in colaborare cu FreeStore® are rolul de a generaun nivel de umiditate corespunzator in interiorul frigiderului. Astfel, nu este de mirare faptul ca, asa cum am precizat inca de la inceput, alimentele isi pastreaza gustul si aspectul placut pentru mai mult timp.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Totodata, trebuie mentionat faptul ca acesta combina are sistem de functionare No Frost. No Frost lupta impotriva mirosurilor neplacute care apar de regula in frigidere. Astfel, daca cumva intentionati sa lasati peste in frigider, trebuie sa fiti constienti de faptul ca acesta, daca nu este corespunzator acoperit si depozitat poate imprastia mirosuri neplacute. Insa, nu si daca respectiva combina detine sistem No Frost. Conform producatorilor, capacitatea de neutralizare a combinei Electrolux EN3453MOX este incontestabila.

Nivelul de umiditate in cazul dispozitivului este in totalitate tinut sub control. Acest lucru este posibil folosind sistemul inteligent de tipul No Frost.

Citeste si despre LG GBP20PZCFS

Depozitarea la rece se face fara niciun fel de probleme, avand in vedere faptul ca este vorba de o combina cu multe sertare. Unele dintre acestea sunt detinate fructelor si legumelor, ajutand la pastrarea gusutului delicios si proaspat al acestora. Altele sunt folosit epentur sticle, oua sau chiar branzeturi. Vorbim in acest caz de rafturi foarte rezistente, capabile sa sustina pana la 25 de kg.

Curatenia este unul dintre punctele foarte ale acestui model, intrucat combina include sistem anti-amprenta. Desi culoarea este una gri inox, asemanandu-se cu metalele, acest model de combina nu se murdareste usor. Iar in cazul in care doriti sa-i oferiti o improspatare, puteti face acest lucru, folosind un detergent special pentru frigidere si un buton. Doar atat.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model de combina nu este mare, ci este potrivit tuturor caracteristicilor de care ea da dovada. Vorbim de un model profesionist, cu design simplu, modern si placut. Exact ceea ce are nevoie un utilizator obisnuit, care cauta un produs de familie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply